Reisimuljeid kevadisest Türgist

03.05.2022
Estraveli koolitusspetsialist Riina Klaus

Estraveli koolitusspetsialist Riina Klaus osales aprillis Coral Traveli õppereisil Antalya piirkonda. Loe muljeid ja vaata reisipilte.

See oli minu esimene reis sellesse Türgi piirkonda ja selle reisikorraldajaga. Reis keskendus hotellidega tutvumisele vaatasime kokku 47 hotelli Alanya, Side, Beleki, Lara/Kundu ja Kemeri piirkonnas. Nähtud hotellidest meeldis kõige rohkem Paloma Finesse Side piirkonnas. Kaasaegse disainiga, üsna minimalistliku arhitektuuriga luksushotell nõudlikumale kliendile.

TOP 5 hotelli, mis eriti meeldisid:

Eraldi tahan mainida Amon hotelli Belekis. See on 4* hotell ca 500 m kaugusel rannast.
Sobib pidutsejatele ja ka neile, kes soovivad väikest ergutust/vaheldust oma (seksuaal)ellu. Hotell oli veel kinni, kuid vastuvõtjad väitsid, et pidu on 24/7. Meile korraldati ka lühike show, nii et väikese ettekujutuse me saime. Hotell koosneb 3 hoonest: peamaja ja punane maja, mille vahel on kogu aktiivsem programm ja suur bassein, ning eraldi seisev vaiksem ja rahulikum relax maja. Kustumatu mulje jätsid 10 punase maja Red room`i. Kõik 10 hotellituba on ühesugused suurte peeglitega punastes-mustades toonides, paksude mustade kardinatega, punase nurgavanniga toas. Lisaks tavalisele laiale voodile on tantra tool ja “Quick Card” õpetusega. See maja ja lahendus üllatas ja tekitas elava arutelu kogu rühmas. Hotelli kodulehel olevad Red Room pildid on oluliselt leebemad kui see mis me oma silmaga nägime.

Lennud Türki

Põhiline, mille poolest Coral Travel eristub teistest Türgi reisikorraldajatest on see, et lennud toimuvad ühe Euroopa parima lennufirmaga – Turkish Airlinesiga ja pardal on kaks teenindusklassi. Lennud toimuvad uute kaasaegsete äri- ja turistiklassi BOEING 737-900 lennukitega. Seejuures on võimalik lennata Türgi puhkusereisile ka äriklassis. Edasi-tagasi lendude äriklassi lisatasu on alates 116 € (mai lõpuni kehtib äriklassi lisateenuse eripakkumine juuli-augusti reisidele 79 €).
Lennuajad (varahommikune ja hilisõhtune-öine) võimaldavad Türgi puhkuse nautimist terve päev nii saabumisel ja lahkumisel.

Turkish Airlinesi turistiklassi teenused:

  • Pardal toitlustamine, karastusjoogid ja vein ning õlu
  • Suurem pagas 30 kg + 8 kg
  • Mugavad istmed, piisavalt jalaruumi, Interaktiivsed ekraanid meelelahutusprogrammide valikuga

Turkish Airlinesi äriklassi teenused:

  • Võimalus menüü alusel valida mitme toidu, karastusjoogi ja alkohoolse joogi vahel
  • Veelgi mugavamad istmed ja palju jalaruumi, Interaktiivsed ekraanid meelelahutusprogrammide valikuga
  • Suurem pagas 30 kg + 8 kg
  • Eraldi check-ini laud lennujaamas

Ilmast ja kohapealsetest oludest

Kui me saabusime, siis esimesed 2 päeva oli päikseline aga jahe ja tuuline ilm. Edasi läks päev-päevalt soojemaks. Päike paistis iga päev ja temperatuur oli 24-26 °C . Õhtuti oli jahedam, eriti tuulisemates kohtades, seega riietuse valik peaks olema vastav meie suvele ja kevadele. Merevesi oli ca 18-19 °C  ja meri oli rahulik. Kõik, kes soovisid ja julgesid, said ka ujuda.
Maske kannavad üldiselt ainult hotelli teenindajad. Enamus kliente ei kanna maske ja seda pole ka nõutud üheski hotellis, kus me käisime. Buffeed toimivad nagu vanasti, ise saad kõike valida. Akka Antedonis olid üksikud toidud klaasi taga. Mujal seda ei näinud.
Linnas, kauplustes ja supermarketites, lennujaamas ei nõuta maskide kandmist. Maske nõutakse haiglas ja kohati apteegis.

Vaata Türgi reisipakkumisi Estraveli pakettreiside otsingust.

 

 

Kommentaarid: