Singapur on 1. aprillist taas täielikult avatud

25.03.2022
Estravel

Kirjutasime hiljuti, et Malaisiasse avaneb taas turistidele alates 1. aprillist. Nüüd on sarnane uudis ka Singapurist, mis näitab piirkonna järk-järgulist avanemist. Vaata Singapuri lennupileteid siit.

Singapur teeb turistidele mugavaks reisimiseks piirid lahti alates 1. aprillist 2022. Uue kava kohaselt võivad vaktsineeritud reisijad ning 12-aastased ja nooremad vaktsineerimata lapsed Singapuri siseneda mis tahes riigist ilma karantiininõudeta.

Mida Singapuri reisimisel teadma peaks?

  • Vajalik on tõend täieliku COVID-19 suhtes vaktsineerituse kohta (v.a 12-aastased ja nooremad lapsed). Vaktsineerimiskuuri lõpetamisest peab olema möödunud vähemalt 14 päeva.
  • 48 h jooksul enne väljalendu on vajalik sooritada negatiivne PCR-test või antigeenitest.
  • Ära unusta reisikindlustust, mis katab võimalikud COVID-19 haigestumisega seotud kulud vähemalt SGD$ 30 000 väärtuses (ligikaudu 20 000 €).
  • Kontrolli, kas reisimiseks on vajalik viisa. Eesti kodanikud saavad Singapuri viisavabalt reisida (kuni 90 päeva korraga).
  • Saabumisel tuleb telefoni alla laadida TraceTogether rakendus ning kogu reisi ajal tuleb olla vajadusel kättesaadav sisestatud kontaktidelt. Nutiseadme puudumisel saab TraceTogether jälgimisseadme kohapeal.
  • Saabumisel tuleb täita SG Arrival Card.
  • Vaktsineerimata reisijatel tuleb Singapuri saabudes jääda 7-päevasesse karantiini nõuetekohases majutusasutuses. Karantiini lõpus on kohustus sooritada PCR-test.

1. aprillist on avatud ka Singapuri maismaapiir Malaisiaga – seda siis samuti vaktsineeritud reisijatele (v.a 12a ja nooremad). Lisainfo. Vaata reisiinfot ka Reisi Targalt – Singapur lehelt või Singapuri ametlikult infolehelt safetravel.ica.gov.sg.

Soeta hea hinnaga Singapuri lennupiletid siit. Ostes lennupiletid Estraveli lennupiletite e-poest, võid kindel olla, et teed ostu turvalisest ostukohast. Lisaks teenid iga ostuga boonuspunkte, saad tasuda Estraveli kinkekaardiga ja kasutada Estraveli online-teeninduse tuge telefonil 626 6309.

Kommentaarid: