Sinu 2024. aasta reisihoroskoop

09.01.2024
Estravel

Käes on uus aasta ja kui vajad veidi reisiinspiratsiooni, siis lähene küsimusele sel korral mänguliselt! Võib-olla on hoopis Sinu tähtkuju täiusliku reisisihtkoha avastamise võti?

Vali omale üks G Adventures’i seiklusreis, sest kuni 31. jaanuarini on Estravelis müügis ligi 400 erinevat reisiprogrammi igas hinnaklassis kuni –25% soodushinnaga! Tegemist on kohapealsete reisiprogrammidega, mis ei sisalda lennupileteid.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar)

Sinu pühendumust ja visadust imetlevad paljud. Need omadused tulevad kasuks, kui veedad 2 nädalat Patagoonia kõige kaugemates piirkondades matkates. Sinu otsusekindlus saab tasustatud elu kõige vapustavamate mägivaadetega.

Sinu reis: 14 päeva Patagoonia sügavustes al 3402 € (tavahind al 4099 €)

 

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar)

Sinu optimistlik avastamishimu sobib ideaalselt kokku kohtumisega ahvide, lindude, šimpanside ja loomulikult suurte kassidega 12-päevasel Aafrika reisil. Kipud olema impulsiivne (heas mõttes!), seega soovitame Sul juba ka lennupilet broneerida.

Sinu reis: Keenia, Uganda ja Rwanda al 4311 € (tavahind al 5389 €)

 

Kalad (19. veebruar – 20. märts)

Oled unistaja ning kuigi ka Antarktika võib tunduda unenäona, kinnitame Sulle, et see aukartust äratav maastik on tõeline, armsad pingviinid on tõelised ja kuulsa Drake’i väina ületamine on tõeline. Kipud enne suurema otsuse tegemist märke otsima – seega siin on Sinu märk!

Sinu reis: Antarktika avastamine al 7999 € (tavahind al 8399 €)

 

Jäär (21. märts – 19. aprill)

Sinu energilisus sobib suurepäraselt Kuuba kõrghetketega tutvumiseks. Lae oma akusid positiivsusega tutvudes Havana, Santa Clara ja Trinidadi kohaliku elu ja vaatamisväärsustega.

Sinu reis: Kuuba kõrghetked al 524 € (tavahind al 699 €)

 

Sõnn (20. aprill – 20. mai)

Sulle meeldib olla kodus, kuid hindad ka lõõgastavat rutiini, mida saad väljas käies. Seega suundu oma kodust eemal asuvasse koju – idüllilisse Sorrentosse. Veeda nädal ühes Sorrentine poolsaare sidrunifarmis, Positano kuldse liivaga rannas ja maalilisel Capri saarel.

Sinu reis: kodune elu Sorrentos Itaalias al 1484 € (tavahind al 1649 €)

 

Kaksikud (21. mai – 20. juuni)

Kuna Sa armastad mitmekesisust, siis sobib Sinu karismaatilise isiksusega Türgi külalislahkus, mida koged 8-päevasel ringreisil avastades selle riigi vapustavaid maastikke ja põnevat ajalugu. Istanbul, Selçuk, Pamukkale ja teised piirkonnad ootavad!

Sinu reis: Türgi parimad palad al 787 € (tavahind al 1049 €)

 

Vähk (21. juuni – 22. juuli)

Vee ääres lõõgastumine on Sinu jaoks väga loomulik, mistõttu perega Galápagose saartel reisimine võiks olla midagi täpselt Sinu jaoks! Merilõvide, kilpkonnade ja pingviinide nägemine ning snorgeldamine ühe reisi jooksul loob unustamatud mälestused terveks eluks.

Sinu reis: perega Galápagosele al 2024 € (tavahind al 2699 €)

 

Lõvi (23. juuli – 22. august)

Nii kirglikule inimesele nagu Sina ei piisa vaid ühest sihtkohast. Seepärast võtad oma reisist maksimumi ja külastad 9 päeva jooksul tervelt kolme riiki – Kambodžat, Vietnami ja Taid.

Sinu reis: Vietnam, Tai ja Kambodža al 638 € (tavahind al 769 €)

 

Neitsi (23. august – 22. september)

Kuna Sa oled väga töökas, siis väärid tõelist lõõgastust 9-päevasel wellness-puhkusel Balil. Bali võlub igal sammul oma loomulikult rahustava vaimuga. Siia reisimisest unistavad inimesed, kes otsivad sügavamat ühendust iseendaga.

Sinu reis: Wellness Bali al 1237 € (tavahind al 1649 €)

 

Kaalud (23. september – 22. oktoober)

Oled seltskondlik hing ning üks Kreeka saarte avastusreis on Sulle, kui Sind köidab taevasinine vesi, päikese käes sädelevad valged külad ja maitsev Vahemere köök. See reis on sama võluv nagu Sa ise – küsi vaid soodushinnaga 8-päevast merereisi pakkumist!

Sinu reis: Santorini, Mykonos jt saared al 1161 € (tavahind al 1399 €)

 

Skorpion (23. oktoober – 21. november)

Sinu leidlikkus ja sihikindlus tulevad kasuks, kui oled 5-päevasel seiklusel Sahara kõrbes. Avastad Marokot nii jalgsi, kaamli seljas kui ka 4×4 maasturiga ja saad magada kõrbelaagris tähtede all. Ole valmis elu kõige suurejoonelisemaks päikesetõusuks ja -loojanguks!

Sinu reis: 5-päevane Maroko Sahara avastamine al 449 € (tavahind al 499 €)

 

Ambur (22. november – 21. detsember)

Kas sooviksid viibida inimeste seas, kes on sama sõbralikud ja jutukad nagu Sina? Lühike, kuid vürtsikas teekond India Kuldsesse Kolmnurka tutvustab kolme väga erinevat põhjapoolset linna ja Rajasthani värvikat maaelu.

Sinu reis: 8 päeva India Kolmnurgas al 622 € (tavahind al 749 €)

 

Kampaaniahinnad kehtivad kuni 31.01.2024. Kui juhtud seda sissekannet lugema veidi hiljem, siis sellest pole hullu, sest nii pea kui meil on taas pakkuda soodushinnaga G Adventures’i reisiprogramme, siis leiad need ka alloleva nupu taga avanevalt lehelt. Reisisoovitused aga võta arvesse ja võid niimoodi iseennastki üllatada 😉.

Kommentaarid: