Sügisel reisi Türki, sel korral Bodrumisse – miks puhata Bodrumis?

14.07.2023
Estravel

Bodrum on liberaalne Türgi puhkusekuurort ning paljude eestlaste jaoks veel täiesti avastamata sihtkoht. Pakettreisile on võimalik ka sel aastal minna algusega Tallinnast.

Hotelle on Bodrumis erinevas hinnaklassis – nii säästlikule puhjakale, peredele, paaridele kui luksust hindavale reisijale.

Estravelis müügis olevate Bodrumi pakettreiside hinnad sisaldavad edasi-tagasi lennupileteid, kohapealseid grupitransfeere, majutust 7 ööks ja toitlustust vastavalt valitud paketile. Lisaks ka eesti- ja/või venekeelse reisiesindaja teenused sihtkohas juhul kui peaksid seda vajama. 2023. juuli seisuga algavad nädalase puhkuse hinnad ligikaudu 600 eurost reisija kohta.

Miks valida oma järgmiseks reisisihtkohaks Türgi kuurort Bodrum?

  • Trendikal Bodrumi poolsaarel on palju võluvaid rannasoppe.
  • Lennujaam on lähedal – vaid ca 30 km Bodrumist.
  • Noori ja nooruslikke köidavad Bodrumi rannaklubid ja ööelu.
  • Võrratu Türgi köök väikese Kreeka aksendiga.
  • Kosi saar (Kreeka) asub vaid 45 min praamisõidu kaugusel.
  • Türgi liir jätkab langust ja teeb puhkuse soodsaks (2023. a juuli seisuga saab 1 euro eest 29 liiri).

 

Reisid Bodrumisse toimuvad 2023. hooajal septembris ja oktoobris, mis loob ideaalse võimaluse suve pikendamiseks. Reisikorraldajaks on Coral Travel ning kokku toimub vaid 5 lendu Tallinnast. Estraveli pakettreiside otsingus on kõikide reisikorraldajate pakkumised koondatud mugavalt ühte otsingusse. Nii ei tule sul mitmel veebilehel korraga toimetada ning hotelle ja hindu võrrelda. Hinnad on seejuures täpselt samad nagu otse reisikorraldajalt ostes.

Lisaks näed otsingus ka reisikonsultantide soovitusi (näiteks LUX, perele parim või lihtsalt Estravel soovitab). Estraveli klientidele kehtib 24/7 klienditeenindus ja reisiabi, millel on läbi aegade olnud suur väärtus.

Kui oled Estraveli Kuldkaardi omanik (kui veel ei ole, siis selle tegemine on mTasku äpis tasuta), siis saad reisikonsultandi vahendusel ka boonuspunktidega maksta ning ostetud reisiteenuste eest uusi punkte koguda.

Millised Bodrumi hotellid on pakettreiside valikus?

Kõik hotellid ja kuupäevad on näha pakettreiside otsingus, kuid toome inspiratsiooniks mõned näited ka siin välja. Valikut on igale maitsele:

 

Pakettreisi broneerimine on imelihtne! Teatavasti on reisipakettide hinnad ja vabade kohtade arv pidevas muutumises, kuid Estraveli pakettreisiotsingus kuvatakse kõik hinnad ja saadavus hetkeseisuga ning kiiresti tegutsedes on võimalik reis soetada just selle hinnaga nagu otsingus näha. Soovi korral saad seal samas ka kohe reisi eest ära maksta.

Vaata ka Bodrumi pakettreiside näidispakkumisi, et näha väikest valikut hotellidest ja hinnavahemikku.

 

 

Kommentaarid: