TALV 2022-2023 reiside eelmüük on avatud

20.04.2022
Estravel

Paljude eestlaste seas on talvine puhkusereis traditsiooniks kujunenud ning juba praegu tehakse plaane järgmiseks reisiks.

Meil on hea meel teatada, et müüki on tulnud 2022-2023 talvehooaja pakettreiside esimesed sihtkohad: Hurghada, Sharm el Sheikh ja Tenerife! Varajasi broneerijaid tervitavad lai hotellivalik ja meeldivad hinnad.

Kõik väljumiskuupäevad, kuurordid ja hotellid on leitavad Estraveli pakettreiside otsingust, kuid lisaks sellele on üleval ka veebipakkumised, kuhu oleme koondanud kokku valiku populaarsetest hotellidest ja näidishinnad 7 ööks.

Hurghada

Väljumised perioodil 13.10.2022-22.04.2023.

Kairost 450 km kaugusel asuv Hurghada on üks tähtsamaid turismikeskusi Punase mere kaldal. Parimad kuurordid on El Gouna ja Soma Bay. Hurghada on puhkusesihtkohana välja kasvanud väikesest kalurilinnakesest ning paljud sukeldumishuvilised käivad just siin nautimas ja sportimas. Punase mere veealust maailma peetakse üheks kaunimaks ja värvikamaks maailmas. Siin saab järele proovida kõik veespordiliigid: sukeldumise, purjetamise, lainelauaga sõitmise jm. Merele, korallriffide juurde tehakse laevaekskursioone. Giftuni saar keset merd on parim paik esmakordseks tutvumiseks veealuse maailmaga.

Vaata Hurghada reisipakettide näidispakkumisi siit.

Sharm el Sheikh

Väljumised perioodil 16.10.2022-30.04.2023.

Sharm el Sheikh on üks mainekamaid Punase mere kuurortlinnu. Siin on kuus puhkusepiirkonda: Ras Nosrani, Shark´s Bay, Nabq Bay, Ras Om el Seid, Sharm el Maya ja Naama Bay. Sharm el Sheikh erineb märgatavalt teistest Egiptuse kuurortidest, sest 2* ja 3* hotelle on siin vähe, 4*ja 5* hotellide valik on aga lai. Siinsed hotellid ja teeninduse tase on Hurghadaga võrreldes kõrgemad. Sharm el Sheikhi suurim kuurort on lopsakate palmide alleede, uhkete hotellide, arvukate poodide, mereanni- ja kalarestoranide, ööklubide ja kasiinodega Naama Bay.

Vaata Sharm el Sheikhi reisipakettide näidispakkumisi siit.

Tenerife

Väljumised perioodil 14.10.2022–21.04.2023.

Tenerifel leidub igale maitsele sportimisvõimalusi ja teemaparke (Siam Park, Loro Park), ööklubisid ja baare, kauneid randu ja lummavalt vaheldusrikast loodust. Ilm on siin meeldivalt mahe ning pakub võimalust tunda rõõmu suvesoojast.

Tenerife loodus on äärmiselt mitmekesine, jõuline oma kontrastides ning jätab kustumatu elamuse. Saare lõunaosas on kaunid liivarannad ja lauge maastik. Keskosa kroonib Hispaania kõrgeim mäetipp Teide, mille jalamil laiub kunagise vulkaanipurske tagajärjel müstiline kuumaastik. Teide “kuumaastik” on jäädvustatud ka filmiklassikasse kuuluvates “Ahvide planeedis” ja “Tähesõdades”. Põhja- ja lääneosas pakuvad silmailu metsadega kaetud mäed, lopsakalt rohelised orud ning maalilised järsud kaljulõhed. Tähtsamateks keskusteks Tenerifel on Costa Adeje, Playa de las Américas, Los Christianos ja Los Gigantes, samuti Puerto de la Cruz.

Vaata Tenerife reisipakettide näidispakkumisi siit.

 

 

Kommentaarid: