Ülevaade Itaalia lõbustusparkidest

13.05.2010
estravel

Mõni aeg tagasi sai tehtud ülevaade Saksamaa lõbustusparkidest. Nüüd on kord Itaalia käes, kuhu paljud kindlasti suvele peredega minna plaanivad. Täieliku ülevaate atrakstsioonidest saate teemaparkide kodulehtedelt, siin all siis lihtsalt väike sissejuhatus.

Gardaland
http://www.gardaland.it
Põhja-Itaalias Garda järve lõunatipus asuv Itaalia suurim lõbustuspark on erutav elamus kõikidele külastajatele. Atraktsioonide põhiteemadeks on seiklused, fantaasiamaailm ja enneolematud elamused ning neid on kokku üle neljakümne. Gardalandis asub ka Itaalia suurim karusell nimega Mammut ning vahva lisandina Sea Life meremaailm.

Rainbow MagicLand
https://magicland.it/en
2011 aastal ehitatud teemapark asub ca 50 km kaugusel Roomast lõuna suunas. See on suur lõbustuspark, kus on hämmastavad 38 atraktsiooni, samuti hulgaliselt etendusi spetsiaalsetes teatrites ja pargi tänavatel.

Canevaworld Resort:
Movieland Studios ja Aquastudios

http://www.canevaworld.it
Canevaworld asub samuti Garda järve lõuna osas, mitte kaugel Gardalandi lõbustuspargist.

Tegemist on enneolematu meelelahutusmaailmaga, mis koosneb kahest teemapargist: Movieland Studios ja Aquastudios. Movielandi atrakstsioonid on pühendatud kinole ja filmindusele. Filmikangelane Rambo päästab siin maailma iga päev. Võid osaleda Politsei Akadeemias, osaleda 5-D võitluses koos Terminaatoriga, sukelduda merepõhja allveelaeva simulaatoriga ja palju muud.
Aquastudios on filmiteemaline veepark, kus saab basseinides lõõgastuda, mürada, seigelda, mängida jne.
Lastele tuntud tegelasteks on siin Peter Paan, Tinkerbell, kapten Hook ja paljud teised.

Mirabilandia
http://www.mirabilandia.it
Lõbustuspark asub Aadria mere äärsete kuurortide piirkonnas, Ravenna linnast pisut lõuna pool ning mitte väga kaugel Riminist, Cattolicast ja teistest sealsetest suvituslinnadest. Siin on palju atraktsioone igale maitsele alates karusellidest väikestele lastele lõpetades ekstreemsete karusellidega ainult julgetele.

Zoomarine
http://www.zoomarine.it
Zoomarine on Roomast pisut lõunasse jääv merepark, kus toimuvad delfiinide showd, saab imetleda
igasuguseid mereelukaid ning lisaks on seal põnevad atraktsioonid, veeliumäed, basseinid jms.

Edenlandia
http://www.edenlandia.it/
Edenlandia on Napoli lähistel asuv rohkete atraktsioonidega lõbustuspark. Seal on kokku 22 erineva tasemega karuselli.

Gulliverlandia
http://www.gulliverlandia.it
2000. aastal avatud teemapark asub Aadria mere põhjarannikul paigas nimega Lignano Sabbiadoro, mitte kaugel Itaalia ja Sloveenia piirist.  Lisaks asub samas lähedal veepark Aqua Splash. Teemapargi põhiatraktsiooniks on suur akvaarium, kuhu rajatud tunnelites saavad inimesed tunda end osakesena veealusest maailmast. Pargis on veel imeilus liblikate maja ning mitmed vahvad karusellid.

Cavallino Matto
http://www.cavallinomatto.it
Toscana maakonna rannikul asetsev lõbustuspark, mille kuulsaimaks atraktsiooniks on karusell nimega “Shocking Tower”.  Lõbustuspark on rajatud keset looduse rohelust ning ka “šokeeriv torn” raputab inimesi kõrgete puulatvade kohal.

Kui vajad abi Itaalia reisi planeerimisel, siis aitame loomulikult suurima hea meelega! :)

Kommentaarid:

  1. [...] Estraveli blogis juba kirjutanud Itaalia lõbustusparkidest ja teinud ülevaate Saksamaa teemaparkide kohta. Selle loo kirjutasin inspireerituna ühe meie [...]