Vaktsineeritud reisijad saavad nüüd Türki ja Kreekasse ilma testimata

02.06.2021
Estravel

Alates 1. juunist saavad täisvaktsineeritud inimesed (14 päeva viimasest vaktsiinist) reisida Kreekasse ja Türki ilma eelnevalt testi tegemata.

Türki kehtis ilma testimiseta sissepääsu võimalus lühikest aega ka maikuus, kuid kadus alates juuni algusest taas, kui tegemist ei ole vaktsineeritud või läbipõdemist tõestanud inimesega.

Järjest rohkem riike nii Euroopas kui mujal maailmas avanevad praegu turismile ja on kaotamas piiranguid just nende reisijate jaoks, kellel on ette näidata ametlik vaktsineerimise sertifikaat. Selle saab tasuta välja trükkida veebist digilugu.ee.

Kõige täpsema info hetkel kehtivate piirangute ja nõuete kohta saab reisija alati oma professionaalselt reisikonsultandilt. Tasuta antakse seda infot üldjuhul ainult neile klientidele, kes oma reisi samast reisibüroost ostnud on. Seetõttu on reisi planeerides oluline kasutada professionaalse reisibüroo abi, kuna siis saab reisija olla kindel info õigsuses ja ajakohasuses. Estraveli klientidele on reisi ajal toeks ka 24/7 reisiabi telefonil 626 6266.

 

Kommentaarid: