Estravel istutab juubeliaasta raames 35 000 puud – vaata galeriid ja videokajastust

15.05.2023
Estravel

Estraveli 35. juubeliaasta raames istutame koostöös Loodushoiu Fondiga 35 000 puud Harju- ja Raplamaale. Sealhulgas tegime Estraveli töötajatega ka ise käed mullaseks ja võtsime aprillis-mais istutamisest osa. Kahe päevaga oleme Estraveli töötajatega istutanud ligi 6000 puud.

Vaata galeriid istutamispäevadest:

 

Vaata videokokkuvõtet:

 

 

Loodushoiu Fond on tasakaalukas ja koostööle suunatud ühendus, mis soovib turgutada eraalgatuslikke loodushoiu tegevusi Eestis. Fond teeb koostööd organisatsioonidega, kes tegutsevad vastutustundlikult ja soovivad pärandada elurikka maa ka meie järeltulijatele.

 

Looduse hüvanguks koos Single.Earth´iga

Kas teadsid, et ostes Estravelist aitad kaasa ökosüsteemide säilimisele?
Alates märtsist 2023 annetame kõikidelt reisikonsultandi kaudu tehtud eraklientide ostudelt (lennupiletid, majutus ja/või kruiisid) 1 € ökosüsteemide säilitamise hüvanguks.

Panustame koos looduse säilimisse, et tagada stabiilne ja elurikas planeet. Aitäh, et teed seda koos meiega!

Single.Earth on Eesti päritolu GreenTech ettevõte, mille missiooniks on aidata säilitada olemasolevaid ökosüsteeme, küpseid metsi ja elurikkust. Vahetu eesmärk on suurendada olemasolevate bioloogiliselt mitmekesiste metsade kaitseala üle terve maailma ja panustada ülemaailmse looduskaitse eesmärgi saavutamisse aastaks 2030.

Selle saavutamiseks on Single.Earth loonud platvormi koostööks nii maaomanike kui ettevõtetega, kes soovivad looduse säilitamisesse panustada, põhinedes Single.Earthi teaduspõhisele looduse hindamise ja monitoorimise tehnoloogiale.
Koostöös Single.Earthiga saavad ettevõtted teha looduspositiivseid panuseid (nimetatud ka kui rohepanus) metsade, liikide, ja terviklikke ökosüsteemide säilitamise heaks nii kohalikul kui globaalsel tasemel.

 

Loe Estraveli toetustegevustest lähemalt.

 

 

Kommentaarid: