Estravel sõlmis edasimüügilepingu suure reisikorraldajaga

10.06.2021

Eesti turule on sisenenud uus reisikorraldaja Coral Travel ja alates juunist on võimalik nende poolt opereeritavaid reise osta Baltimaade suurimast reisiagentuurist Estravelist.

Juba 25 aastat tegutsenud Türgi taustaga ettevõte Coral Travel annab tööd rohkem kui 6000 inimesele ning oma lendudega alustab firma sel suvel ka Tallinnast, Riiast ja Vilniusest. Coral Travel Group on reisile saatnud rohkem kui 28 miljonit inimest.

Esimeseks sihtkohaks saab olema kahe lennuga nädalas Türgi lõunarannikul asuv Antalya. Lennupartneriks on Turkish Airlines, see omakorda tähendab, et müüki tulevad ka äriklassi lennukohad tagamaks veelgi mugavamat teenust lennuki pardal.

“Mul on heameel kinnitada, et mõlemad pooled on vajalikud taustakontrollid edukalt sooritanud ja Estravel on Coral Traveli oma partneriks valinud,” lausus Estraveli tegevjuht Anne Samlik.

Tegemist on eksklusiivsete tellimuslendudega, mitte liinilendudega, mida sama lennufirma samadest linnadest samal ajal teeb. Lennuajad on Eesti puhkajatele sobivad, sest kohapeal saavad kliendid veeta 8 pikka päeva.

Reisipakettide hinnad algavad 386 eurost, kuid võivad muutuda dünaamiliselt.
Lisaks kohandub pakettreisi ostjale automaatselt COVID-19 garantii, mis aitab ootamatu positiivse testi tulemuse korral.

Hetkel (10.06.2021 seisuga) kehtivad Eestist Türki sisenemisel järgmised nõuded. Esitada tuleb:

  • oma koduriigi ametiasutuse poolt väljastatud tõend vaktsineerimise kohta (vaktsineerimise lõppemisest peab olema möödunud vähemalt 14 päeva) või
  • oma koduriigi ametiasutuse poolt väljastatud tõend selle kohta, et nad on viimase 6 kuu jooksul põdenud koroonaviirust või
  • negatiivse PCR-testi tulemus, kusjuures test peab olema tehtud mitte varem kui 72 h enne Türki sisenemist või
  • negatiivse antigeeni kiirtesti tulemus ja test peab olema tehtud mitte varem kui 48 h enne Türki sisenemist.

Enne Türgi reisi tuleb kõikidel reisijatel täita terviseankeet, mille tulemusena genereeritakse reisijale HES-kood.

Enne Eestisse tagasi saabumist on vajalik täita Terviseameti iseteeninduse keskkonnas piiriületaja tervisedeklaratsioon (alates 72 h enne tagasilendu).
COVID-19 haiguse läbipõdenud, selle haiguse vastu vaktsineeritud ja teised isikud, kellele Vabariigi Valitsuse korralduse kohaselt liikumispiirangud ei kohaldu, ei pea piiriületaja deklaratsiooni täitma, kui nad läbipõdemist või vaktsineerimist tõendavad. Reisijatel peavad olema esitamisvalmis vastavalt läbipõdemist või vaktsineerimist tõendavad dokumendid, kuna neid võidakse piiril kontrollida.

10.06.2021 seisuga kehtib Türgist tagasi Eestisse tulles reisijatele 10-päevane eneseisolatsiooni kohustus, mida on võimalik lühendada kahe järjestikuse negatiivse koroonaviiruse testiga. Tallinna Lennujaamas on vastav testimine Eesti kodanikele tasuta.
10-päevase liikumisvabaduse piirangu ja COVID-19 testimise nõudeid ei kohaldata isikutele, kes on läbi põdenud COVID-19 haiguse ja arsti poolt terveks tunnistamisest ei ole möödunud rohkem kui kuus kuud; on läbinud COVID-19 haiguse vastase vaktsineerimise ja selle lõpetamise päevast ei ole möödunud rohkem kui üks aasta.

“Hetkel soovitame just perega puhkusele suundujatele pakettreiside ostmist turvaliselt kodumaisest reisibüroost, et reisida vastutustundlikult ja vältida mitme ümberistumisega lennureise. Praegusel ajal võivad transiitlennujaamades täiskasvanutele ja lastele kehtida erinevad reeglid, samuti olla riikidel sisenemiseks erinevad nõudmised, mis võivad muutuda päevapealt. Seega professionaalse reisikonsultandi abi kasutades säästate tunduvalt oma aega, mis kulub erinevate sertifikaatide, testide, tõendite, kindlustuse ja maskinõuetega kursis olemisele. Samuti on Estravelil klientide jaoks olemas 24/7 reisiabi, kes abistab võimalike ootamatuste korral,” soovitas Estraveli turundusjuht Katrin Aaslaid.

“Coral Traveli Türgi reisid väljuvad kaks korda nädalas aga meie teiste partneritega saab sõita ka muudel päevadel, sügisperioodil on lennud kõikidel nädalapäevadel. Hotellivalik sihtkohas on väga lai, sobiva kvaliteedi ja hinnatasemega puhkusereisi leiab igaüks,” lisas Estraveli tootjasuhete juht Katrin Samlik.

Lisainfo:
Katrin Aaslaid
Estravel AS turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juht
katrin.aaslaid@estravel.ee
6266 284