Estraveli kliendi Kairi reisimuljed Prantsusmaalt

11.06.2021
Estravel

Estraveli klient Kairi puhkas hiljuti Prantsusmaal ning jagab nüüd reisimuljeid- ja pilte.

Kairi: “Olen nüüd reisilt tagasi ja kohanen jälle vaikselt Eesti elu-oluga. Jäin Estraveli teenuse ja toe ning loomulikult ka reisi endaga väga rahule. Estraveli tugi oli eriti oluline arvestades nüüdseid reisipiiranguid ja vajalikke dokumente. Tegelikult ei olnud pandeemia ajal reisimine üldse nii keeruline, pigem on sellise mulje jätnud meedia. Tegelikkuses oli vaja vaid paari lisapaberit; piiriületus ja sellega seonduv toimis väga hästi ja Prantsusmaa võttis mu kenasti vastu. Mai esimestel nädalatel oli eriti äge kogeda turistivaba Lõuna-Prantsusmaad. Kui muidu on Côte d’Azur turiste paksult täis, oli nüüd võimalik kõike rahulikult nautida.
Eriti imeline oli näiteks Chagalli muuseum Nice’is. Sain kunsti pea üksipäini nautida ja ei pidanud maale üle kaaskülastajate peade kiikama. Mai lõpus hakkasid teisedki turistid vaikselt kohale jõudma, aga neid oli siiski veel vähe. Pigem reisivad ringi prantslased ise. Sellest tingitult oli aga autorendi hind päris krõbe ja autodest oli kohati isegi puudus.
Kuu aega möödus justkui lenneldes ning parim otsus oli tagasi sõita otselennuga – sai kiirelt tagasi ja ka piiril sujus kõik ideaalselt.
Suured-suured tänud veel kord Eleenile, kellega on alati väga hea asju ajada ning saan alati oma küsimustele lahendused. Piirangute kohta käiv info oli väga asjakohane ja informeeriv. Mulle meeldis, et sain kindel olla, et olen kõigest õigesti aru saanud pidevalt muutuvas infos piirangute ja võimaluste kohta. Sain siiani parima reisielamuse ja proovida, mis tunne on elada kuu aega kodust eemal.”

Makroonid on seal taevalikud ei saa ligilähedalegi Tallinna parimatele.

Moodsa aja lunch piirangute ajal. Resto take away ja topsis serveeritakse veini. Prantslased oskavad elu nautida igal ajal, meil on, mida neilt õppida. :)

 

Suur tänu tagasiside eest, Kairi!

 

Kommentaarid: