Estraveli Kuldkaart muutus tähtajatuks

23.11.2023
Estravel

Tulles vastu Estraveli klientide soovidele ja astudes järjekordse sammu jätkusuutlikkuse poole, oleme kaotanud Estraveli Kuldkaardil kehtivusaja. Alates 1. novembrist 2023 on kõik olemasolevad ja uued Kuldkaardid tähtajatud.

Kõigil, kellel oli 2023. aasta 1. novembri seisuga kehtiv Estraveli Kuldkaart, ei ole põhjust enam muretseda kaardi aegumise ega boonuspunktide laekumise teemadel. Kõik need Kuldkaardid on pikendatud automaatselt tähtajatuks.

Kui Sinu Estraveli Kuldkaart jõudis aeguda enne 2023. aasta 1. novembrit, siis see automaatselt tähtajatuks ei muutunud. Küll aga saad tasuta ja tähtajatu Estraveli mobiilse Kuldkaardi omale ise vormistada mTasku rakenduses:

  • Laadi App Store’ist või Google Play’st alla mTasku mobiilirakendus;
  • Registreeri ennast kasutajaks;
  • Vali Estraveli kliendikaart.

Estraveli Kuldkaardi omamisel on palju eeliseid, loe neist lähemalt siit. Kuldkaardi tähtajatuks muutmisega soovime astuda järjekordse sammu keskkonnateadlikkuse suunas, lõpetades ajalise kehtivusega plastikkaartide väljastamise ning optimeerides sellega ka oma tegevuskulusid. Kui sa siiski soovid tähtajatut plastikkaarti, siis saad lisatasu eest seda taotleda siin (tavahind 16 €, korduv plastikkaart 9 €).

NB! Estraveli kliendprogrammi kõrgeima taseme ehk Platinum Club kaartide kehtivusaeg on endiselt 3 aastat ning pikendamise osas teeb otsuse Estravel vaadates ostusagedust ja -mahtu. Reisiteenuste ostudega kogutud boonuspunktid kehtivad endiselt üks aasta laekumise kuupäevast alates.

P.S. Selle aasta ühe oluliseima kliendiprogrammi uuendusena saad nüüd boonuspunktidega maksta ka Estravelist ostetud reisiteenuste eest. Loe sellest lähemalt siit.

 

Kommentaarid: