Euroopa luksuslikumad puhkusevillad – piilume akendest sisse

02.12.2009
Annekreet

Täna tuli isu rääkida natuke villadest. Estravelleris räägib sellest teemast pikemalt SIIN (Vallatu villavallutus by Annekreet) ja SIIN (Mõnus puhkuserutiin Sitsiilia villades by Ruth). Villapuhkus on veel eestlase jaoks pisut avastamata valdkond, aga väga suure potenstiaaliga.

Estraveli tootevalikus olevate villade seas leidub ka tõelisi pärle, suurejoonelisi luksusvillasid, mille rendihinnad küündivad sadadesse tuhandetesse eurodesse. Kuigi turg sellistele on suhteliselt väike, jagan teiega mõned fotod, mis lubavad meil korra aknast sisse piiluda.


Viccio, Firenze lähedal Itaalias.

15. sajandist pärit aristokraatlik aadlimõis mahutab 22 külalist ning seda ümbritsevad 250 ha maad on ülisobivad jahiharrastajatele. Ka sisekujunduses on rohkesti jahitrofeesid, mistõttu pole ehk sobiv igale maitsele. Kuid siiski vaatamist väärt. Hoones asub ka erakabel.

Vaata fotosid elegantsest ehitisest suurejoonelise pargi ja basseininga ning killukesi magamistubadest SIIT.

 

Cortona di Mercantale, Itaalias.

18. sajandist pärit 7 magamistoaga luksusvilla, mis on täielikult renoveeritud eriti sarmika stiilitunnetuse.

Kahtlemata minu üks isiklikke lemmikuid meie valikus. Vaadake neid baldahhiinvooditega magamistubasid ja tüüpilisi luksuslikke Itaalia vannitubasid! Villat ümbritseb 27 ha maad metsade, oliiviistanduste ja viinamarjaväätidega.

Kinnistu asub umbes 20-minutilise autosõidu kaugusel maalilisest Cortona linnast, mis sai maailmakuulsaks tänu Francis Mayeri raamatule Toskaana päikese all.

Fotod sellest unistuste majast leiad SIIT.

Regello, Firenze lähedal Itaalias.

Koli kogu oma kontor suveks võrratusse Itaaliasse! See superkompleks mahutab kuni 46 inimest! Tegemist on 17. sajandil kloostri juurde kuulunud kinnistuga, millest nüüd on saanud täiuslik puhkuseparadiis.

Kompleks koosneb 6 hoonest, mida ümbritseb 1500 ha imekaunist loodust ja 200 000 oliivipuuga istandus. Villas on tehtud mitmeid mugandusi korporatiivseteks tegevusteks, seal on isegi konverentsisaal! Ja loomulikult suur bassein.

Vaata kõiki neid põnevaid võimalusi SIIT.

Cap d’Anitbe, Cote d’Azur, Prantsusmaa.

Elegantne juugendstiilis 3-korruseline Belle Epoque villa Prantsusmaa ühes peeneimas puhkuserajoonis. 5-minuti kaugusel liivarannast.

Maalilises küpresside, palmide ja piinjateg aias on mõnus bassein, mille jahedusse kuumal päeval sukelduda… Võrratu terrass, suurejooneline elutuba, luksuslikud vannitoad ja hubased magamistoad. Ideaalne paik neile, kes soovivad suve veeta koos rikkate ja ilusatega.

Heida pilk fotodele SIIN.

Nonii, selline väike isutekitav ülevaade lihtsalt. Luksusvillasid leidub kõikjal Euroopas, valmisin siia praegu vaid mõned näited Itaaliast ja ühe Prantsusmaalt.

Lisaks on meil suur  valik mõistliku hinnaga villasid, mis pole küll ehk nii küllusliku sisekujundusega, küll aga sageli ümbritsetud kaunitest aedadest või oliiviistandustest, suurepärase basseiniga jne. Kõige soodsam hinnakategooria on enamasti Itaalias või Horvaatias kus väikese suvemaja või apartemendi saab juba umbes 6000 krooni eest nädalas.

Kui on huvi, siis küsi meilt lähemalt! :)

Kommentaarid: