Hispaania parimad lõbustuspargid

16.06.2010
estravel

Oleme Estraveli blogis juba kirjutanud Itaalia lõbustusparkidest ja teinud ülevaate Saksamaa teemaparkide kohta. Selle loo kirjutasin inspireerituna ühe meie lugeja Anu kommentaarist, kes palus samasugust infot ka Hispaania kohta. Kindlasti on paljudel teistelgi suvel Hispaaniasse perereis plaanitud, nii et miks mitte teha üks peatus lõbustuspargis!

PORT AVENTURA
www.portaventura.es

Port Aventura lõbustuspark asub Costa Dorada piirkonnas Salous, pisut üle tunnise autosõidu kaugusel Barcelonast. See on üks osa suursugusest Universal Mediterranean Resort puhkuselinnakust, kuhu kuuluvad veel Costa Caribe nimeline veepark ja kaks temaatilist kuurorthotelli Port Aventura ja El Paso.

Lõbustuspargi temaatika kujutab endast seiklust eksootilistes paikades üle maailma. Esindatud on Polüneesia, Mehhiko, Hiina, Metsik Lääs ja teised. Iga maa juurde kuuluvad karusellid, atraktsioonid, restoranid, baarid, poed ja muu selline. Pargi kõige suurem atraktsioon Dragon Khan asub Hiina osas ning ka madalhooajal võivad selle järjekorrad väga pikad olla.

Port Aventura lõbustuspark on avatud märtsist jaanuarini. Pargi juurde kuuluv Costa Caribe veepark on avatud maist septembrini.

TERRA MITICA
www.terramiticapark.com

Terra Mitica lõbustuspark asub Lõuna-Hispaanias, Alicante lähedal kuulsas kuurortlinnas Benidormis.

Pargi teemadeks on Vahemeremaade müütilised tsivilisatsioonid ning see on jagatud 5 osaks: Egiptus, Kreeka, Rooma, Ibeeria poolsaar ja vahemere saared. Iga piirkond pakub põnevaid atraktsioone, mis on kujundatud temaatilises stiilis. Egiptuse osast leiate püramiidid, sfinksi ja värvikad turud. Kreeka osa kujutab tuntud mütoloogilisi legende, sealt edasi saab minna vanasse Roomasse. Ibeeria osas on kokku pandud kõik selle maa suuremad pidustused ja traditsioonid ning viimane osa tutvustab Vahemere saarte mütoloogiat.

Terra Mitica lõbustuspark on avatud märtsist novembrini.

ISLA MAGICA
www.islamagica.es

Andaluusia südames kauni Sevilla lähedal asuv lõbustuspark kujutab erinevaid ajajärke Hispaania maadeavastajate ajaloos ning on jagatud seitsmeks eraldi osaks: India ookeani rikkused,  Quetzal – maya indiaanlaste jumalate park, Ameerika avastamine, Amazonase piirkonna vallutamine, Piraadikoobas, Nooruseallikas ja Eldorado.

Isla Magica lõbustuspargist leiab mitmeid teatreid, kinosid ja üle 40 atraktsiooni. Näiteks saab El Dorados sõita virtuaalsetel Ameerika mägedel, vaadata 4D filme ja seigelda Orinoco kärestikel. Kõige seiklushimulisematel soovitataks kindlasti külastada Amazonia osa, kus asub pargi kõige kurikuulsam atraktsioon El Jaguar. Pere kõige väiksematele on mõeldud eraldi saareke lihtsamate atraktsioonidega.

Isla Magica lõbustuspark on avatud aprillist oktoobrini.

PARQUE WARNER MADRID
www.parquewarner.com

Parque Warner Madrid asub Madridi San Martin de la Vega linnaosas.

Park on jagatud viieks eraldi osaks – Old West Territory, DC Superheroes World, Hollywood Boulevard, Cartoon Village ja Warner Bros Studios. Hollywood Boulevardil saab kõndida mööda Los Angelese kõige kuulsaimat tänavat.

Cartoon Village multifilmikülas saab kohtuda paljude tuttavate multikategelastega ja käia Bugs Bunny, Daffy Ducki, Tweety ja teiste kodudes.

Julged pargikülastajad saavad proovida järgi Euroopa kõige kõrgemat vabalangemisega atraktsiooni!

Warner Brothersi lõbustuspark on avatud märtsist detsembrini.

POLA PARK SANTA POLA
www.polapark.com

Pola Park asub Lõuna-Hispaanias Costa Blanca rannikul, Alicantest veel allpoole.

See park on hästi sobiv just väiksematele lastele, siin on kokku 20 atraktsiooni, mille hulka kuuluvad batuudid, piraadilaev, lastepark, 60 m kõrgune vaatetorn, minigolf ja paljud muud. Polas on olemas ka erinevad söögikohad ning jäätisekohvik. Suurtel ja seiklushimulistel hakkab siin tõenäoliselt igav.

Pola Park on avatud märtsist oktoobrini.

Üks mõnusamaid viise perereisiks on rentida väike suvemaja või apartement, mida on Hispaania kaunites rannikulinnades küllaga saadaval. Estravel aitab reisiplaneerimisel nii lennupiletite, majutuse, autorendi kui kõige muu vajalikga.

Mõnusaid reise!

Kommentaarid: