Türki sisenemise info reisijatele

29.09.2020
Estravel

Türki sisenemisel palutakse täita saabumisel terviseankeet. Ankeeti kasutatakse juhul, kui lennult avastatakse COVID-19 positiivne reisija ja on vaja tuvastada kes tema läheduses on olnud. Need isikud saadetakse täiendavale uurimisele, kas haiglasse või järgneb 14 päevane karantiin hotellis. Kõik riiki saabujad peavad läbima lennujaamas kerge tervisekontrolli – mõõdetakse kehatemperatuuri ning vajadusel suunatakse reisija tegema koroonatesti (tasuta). Positiivse vastuse korral suunatakse reisija(d) karantiini või haiglasse ravile.

Türki sisenemisel ei ole negatiivse PCR-testi tõend hetkel nõutav, kuid soovitame selle tegemist, et tagada kõikide reisijate maksimaalne turvalisus.

Riigisisesed piirangud

Kõikides avalikes kohtades, sh tänaval ja kauplustes ning ühiskondlikus transpordis ja teistes sõidukites on maski kandmine kohustuslik. Avalikes kohtades kehtib nõue hoida distantsi 1,5-2 meetrit.

Türgi võib muuta riiki sisenemise ja seal viibimise tingimusi. Avaliku võimu kehtestatud nõuded ei anna reisijale õigust pakettreisilepingu ülesütlemiseks ja reisitasu tagasisaamiseks,-alandamiseks ja/või hüvitise nõudmiseks.

Lisainfot turvalisusmeetmete kohta Türgis saab (inglise keeles): https://tga.gov.tr/home/

Antalya lennujaam

https://www.antalya-airport.aero/passengers-visitors/covid-19-measures
 
 

Allikas: Novatours

Vaata Türgi reisipakkumisi SIIT.

 

 

Kommentaarid: