Eestlased puhkavad juunis Eestis ja lähiriikides

26.05.2020

Kuivõrd välismaale reisimine on sel suvel osaliselt piiratud, on eestlaste hulgas hetkel märgatav trend, et ostetakse tavalisest rohkem puhkusepakette Eestisse ning Lätti ja Leetu, kuhu on esimeste riikidena piirid juba avatud.

Estraveli turundusdirektor Airi Ilisson märkis, et inimesed on kodus istumisest natuke väsinud ja seega hetkel vägagi innukad lähiriike külastama: “Kui on soov minna kindlasse majutusasutusse, soovitame kindlasti oma suveplaanid võimalikult varakult paika sättida ja broneering ära teha. Näiteks juunis on paljud majutusasutused nädalavahetuseks juba välja müüdud.”

“Estraveli valikus on tänavu rekordarv ehk ligi 50 suvist pakkumist nii Eestisse, Lätti kui Leetu, ning valik on tänu meie tublidele partneritele tavapärasest märksa mitmekülgsem. Rõõmustav uudis on see, et airBaltic taasalustas lendamist Tallinnast nii Riiga kui ka Vilniusesse,” lisas Ilisson.

Estraveli Balti tootesuuna direktori Malle Pottsepa sõnul on varasemate aastatega võrreldes suur huvi matkaauto rendi vastu. “Inimestel on tavalisest veidi rohkem aega ja seepärast ollakse nõus läbima pikemaid vahemaid – külastatakse näiteks Ida-Virumaad, Lõuna-Eestit ning naaberriike. Matkaautoga on ühest küljest mugav ja teisalt turvaline perega või sõpradega looduskauneid kohti avastada ning ei pea muretsema majutuse broneerimise pärast,” ütles Pottsepp. Estraveli jaoks ei ole matkaauto uus toode, välismaale lendajatele pakub firma seda juba mitukümmend aastat. Kuid Eestis ja Baltikumis reisimiseks on matkaauto eestlaste seas alles hiljuti populaarseks muutunud.

Nagu igal aastal, leiab Estraveli suvepakkumiste valikust erinevas hinnaklassis puhkemaju üle Eesti. Mõned neist on laiale publikule veel suhteliselt tundmatud ning pakuvad avastamisrõõmu kõigile. Suur huvi on näiteks Hõbekala ja Ungru puhkemajade vastu Hiiumaal. Populaarsed on ka Maria talu Pärnumaal, Mokko talu Jõgevamaal, Karukella Puhkemaja Ida-Virumaal ja Oiu sadama puhkemaja ja suvemaja Võrtsjärve ääres. “Peale spaade taasavamise teadet hakati koheselt broneerima ka spaapuhkusi erinevates Eesti kuurortlinnades nagu näiteks Narva-Jõesuu ja Pärnu. Iga-aastaselt populaarsed on ka meeleolukad kontserdid ja etendused Vihula mõisas,” lisas Pottsepp.

Mitmed majutuskohad pakuvad oma pakettides lisavõimalusi, näiteks kuuluvad pakkumiste juurde sageli jalgrattarent, ratsamatkad, süsta- ja kanuumatkad, kettagolf, linnuvaatlus ja palju muud. Pakkumiste hulgast leiab ka mõisamajutuse, spaad ning romantika- ja linnapuhkuse paketid.

Reisipakkumiste valik täieneb pidevalt. Eriti põnevaid puhkusepakette lisandub lähipäevil nii Lätti kui ka Leetu. Vaata kõiki suviseid reisiideid SIIT.

Estravel on Baltimaade suurim ja vanim lennuagentuur, hotelliagentuur ja reisibüroo, millel on tütarfirmad ja filiaalid kuues riigis: Eestis, Lätis, Leedus, Soomes, Austraalias ja USAs. Ettevõte annab tööd kokku 225 inimesele ja põhineb sajaprotsendiliselt Eesti kapitalil.

Lisainfo:
Airi Ilisson
Estraveli turundusdirektor
Tel: +372 626 6371
Mobile: +372 5030 329
Email: airi@estravel.ee