Estraveli lojaalsusprogramm Kuldkaart sai 25-aastaseks

02.12.2021

Estraveli Kuldkaart oli üks esimesi eraklientide lojaalsusprogramme Eestis. Esimesed Kuldkaardid väljastati 1996. aasta suvel ning sama aasta lõpuks läks käima ka boonuspunktide automaatne kogumine ja soodustused partnerfirmade juures. Tänavu sai Kuldkaardi programm seega juba 25-aastaseks.

Veerand sajandit tagasi oli tegemist eksklusiivse kaardiga, mida väljastati vaid mõnele tuhandele, ning selle eest pidi tasuma väljastustasu. Kehtivusaeg oli toona vaid üks aasta ja iga klient pidi igal aastal uue kaardi taotlema ning selle eest uuesti tasuma. Nüüd on asi lihtsam. Koos reisiteenuse ostmisega on Kuldkaart tasuta ning aktiivseid liikmeid on programmil üle 30 tuhande. Programmi liikmelisusel on aga endiselt kehtivusaeg (3 aastat), mis teeb ta erinevaks valdavast enamusest muudest kliendiprogrammidest Eestis.

Estraveli lojaalsusprogrammil on juba 15 aastat olnud ka oma eksklusiivne tase – Platinum Club kaart, mida inimene ise taotleda ei saa. Seda antakse välja vaid Estraveli parimatele klientidele ja lisaks ka Eesti suuremate pankade privaatpanganduse klientidele.

Klientide mugavuse tõstmiseks on Estravel viimase viie aasta jooksul enamuse Kuldkaardiomanikest viinud virtuaalse ja mobiilse kaardi kasutajaiks. Kuldkaart on kõigile liikmetele tasuta allalaetav mTasku äpi kaudu.

“Mobiilse kaardi arenduse ja kasutuselevõtmisega hoiame nii looduskeskkonda kui ka inimressurssi, sest jääb ära kaartide trükkimine ja postitamine. Samuti kaob mure, et õigel hetkel kaarti käepärast pole. Mobiil on ikka kaasas,” ütleb Estraveli turundusjuht Katrin Aaslaid.

Estraveli turunduse projektijuhi Külliki Malkeni sõnul jagab Estravel Kuldkaardi sünnipäeva puhul kingitusi kõigile kaardiomanikele: “Kõigile Kuldkaardi või Platinum Club kaardi omanikele, kes sooritavad reisiostu perioodil 01.12.2021–31.01.2022, kingime ostusumma väärtuses topelt boonuspunktid. Lisaks on palju eripakkumisi Kuldkaardi koostööpartnerite juures nagu nt Berrichi looduskosmeetika, Petrone Print, Kalevi Veekeskus, Eagle Vision jpt. Estraveli Facebooki lehel toimub ka mitmeid loosikampaaniaid.”

Oma põhiolemuselt on Kuldkaardi programm aastate lõikes samaks jäänud, pakkudes kahte olulist asja.

  • Esiteks: Kuldkaardiomanik kogub boonuspunkte kõikidelt ostudelt Estravelist, sh Estraveli online-kanalitest. Kogunenud punkte saab muuhulgas kasutada näiteks kinkekaartide ostuks või vahetada Finnair Plus punktide vastu kursiga 1:1. Kuldkaart on siiani esimene ja ainus “Eesti oma” kliendiprogramm, kus teenitud punkte on võimalik üle kanda rahvusvahelisele lennufirmale.
  • Ja teiseks: Kuldkaardiomanik saab soodustusi nii Estraveli enda reisiteenustelt kui teistelt koostööpartneritelt. Kuldkaardi partnerite võrgustikku kuulub üle 100 ettevõtte üle Eesti, kes tegutsevad peamiselt toitlustuse, meelelahutuse, kaubanduse ja iluteenuste valdkondades ning kes pakuvad kaardiomanikele nii püsisoodustusi kui ka eripakkumisi.

Platinum Clubi liikmed saavad lisaks ülaltoodud eelistele ka ainult neile mõeldud eripakkumisi. Ning ühtlasi kasutada Tallinna lennujaamas asuvat ärikliendi lounge’i tasuta, sõltumata lennufirmast või teenindusklassist.

  • Estravel AS on Eesti ja Baltimaade suurim ja vanim lennuagentuur, hotelliagentuur ja reisibüroo, kellel tänavu suvel täitus 33 aastat asutamisest.
  • Estravelil on hetkel üle Eesti 5 teenindusbürood, sh ööpäevaringselt töötav Tellimiskeskus Tartus. Estraveli kontserni kuulub kümme äriühingut kuues riigis üle maailma.
  • Estraveli aktsiad kuuluvad 100-protsendiliselt kodumaisele erakapitalile.

Lisainfo: press@estravel.ee

Kontakt:
Külliki Malken
Estravel AS turunduse projektijuht
kylliki.malken@estravel.ee
626 6295