Mykonosele kaugtööd tegema – OSA 2

11.05.2022
Estravel

Kolleegidega koos kodukontorisse … Mykonosele! Estraveli töötajad võtavad ette eksperimendi, et teada saada, mida üks workation välismaal kolleegidega endast kujutab.

Loe ka reisiloo 1. OSA.

Tallinna Lennujaamast ja Lounge´ist

Nagu juba mainitud, siis viimasel ajal on Tallinna Lennujaam lausa avalikult hoiatanud, et töötajate nappusega seoses oleks kindlasti vaja lennujaama jõuda 2 h enne väljalendu, et rahulikult nii pagas ära anda kui turvakontroll läbida. Soovitatud ajavaruga lennujaama minekut soovitame muidugi ka kõikidesse teistesse lennujaamadesse. Samal ajal väljus veel mitu lendu, kuid kõik sujus ja jõudsime nii pilte teha kui mugavalt Äriklassi Lounge´i üle vaadata.

Lounge`is oli üllatavalt palju inimesi, kuid pigem üksikult või paarikaupa, suurema seltskonnaga nagu meie, seal teisi ei paistnud. Mõne viimase aastaga on Lounge end ka uuendanud selles mõttes, et teinud eraldi koosolekute ruumi väiksemale seltskonnale, kus ka meil õnnestus istuda ja veidi tööd teha. Vajadusel saad seal kasutada ka arvutit ja printerit, juhul kui mõni vajalik voucher vms printimist vajab. Lisaks on telefoniga rääkimise kabiinid, kus saad rahulikult ilma teisi segamata töökõnesid teha. Lugemiseks on olemas värsked ajalehed ja ajakirjad.
Loomulikult on endiselt väikseks ampsuks valmis pandud salatid, võileivad, küpsised, kohv ja erinevad joogid.
Tallinna Lennujaama lounge´i külastust saab osta ka Estravelist.

Lendudest

Sel korral õnnestus meil lennata Lufthansa äriklassis ja seda nii Tallinn-Frankfurt kui Frankfurt-Milano lennul. Mõlemal lennul pakutakse väike, kuid maitsev eine ja erinevaid jooke. Kõrvaliste on äriklassis tühi. Mõlemad ülelennud olid päris täis ja ka äriklassis oli peale meie veel mitmeid inimesi.

Vahepeatus Milanos kujunes lühikeseks, kuid sellegipoolest jõudsime õhtul piirkonnas veidi ringi jalutada ja kohalikku pizzeriat (Mastropizza) külastada. Ööbisime lennujaama lähedases hotellis Novotel Milano Malpensa Airport 4*. Hommikul väljus lend juba kl 6 ja äratus oli seetõttu kl 3 ehk suhteliselt varajane. Hommikusööki hotell veel nii vara ei paku, seega anti meile kaasa väikesed eined, mille sisu oli Itaaliale suhteliselt ootuspärane, sai, vesi ja moos, aga asi seegi.
Transfeer Uberiga Malpensa lennujaamast meie hotelli (6 inimesele) maksis ca 30 €. Sõitsime ca 10 minutit. Itaalias tervitas meid üle ootuste mõnus 26-kraadine suvine ilm.

Muide, Itaaliasse sisenemisel keegi meie COVID-tõendeid näha ei soovinud, kuigi Itaalia reeglite järgi on veel riiki sisenemiseks tõend vajalik.

Milanost Mykonosele lendasime EasyJetiga. Veidi elevust pakkust iseteeninduslik check-in, kus pidi ise ka pagasisildi välja trükkima ja oma kohvri teele saatma. Õnneks jõudsid kõikide meie kohvrid õnnelikult Mykonosele.

 

Autorent Mykonosel

Nädalaks rentisime oma kambale 2 rendiautot, ühe Hertzist ja teise Europcarist. Nädalase rendi hind jääb ca 200 € juurde olenevalt valitud kindlustusest. Muide, Europcari rendihind muutus vahetult enne reisi isegi 50 eurot soodsamaks. Tavapäraselt ju läheb kõik pigem kallimaks, seega saime veidi veel kulusid kokku hoida. Autot rentides on tagatiseks vaja juhi nimel olevat krediitkaarti.

Mykonosel sõites tasub arvestada, et väiksemad teed on üsna kitsad, seega väiksema autoga on kindlasti lihtsam manööverdada ja parkida. Ka meie majutuse juures on parkimisega veidi nikerdamist, kuid oleme nüüd õnnelikult kohal ja saame workationi võlusid nautima hakata.

Järgmises osas tutvustame juba lähemalt villat ja meie majutuse ümbrust. Loe 3. OSA.

Kui tahaksid ka reisile, vaata lennupakkumisi Estraveli lennupiletite e-poest ja reisipakkumisi pakettreiside otsingust.

Hoidke silma peal ka Estraveli Instagrami kontol, kuhu hakkame otse Mykonoselt reisimuljeid jagama.

 

Kommentaarid: