Mykonosele kaugtööd tegema – OSA 3

12.05.2022
Estravel

Kolleegidega koos kodukontorisse … Mykonosele! Estraveli töötajad võtavad ette eksperimendi, et teada saada, mida üks workation välismaal kolleegidega endast kujutab.

Loe ka reisiloo 1. OSA ja 2. OSA.

Meie majutus Mykonosel – BayBees Sea View Suites And Villas

Majutus kui üks hea reisi õnnestumiseks oluline element, sai broneeritud kohe peale lennupiletite ostmist. Panime enda jaoks paika selle, et tahame elamist, kus saaksime koos mõnusalt tööd teha, olemas oleks kööginurk, kus hommikul hommikusööki ja kohvi saaks teha ning et samas kõikidel ka privaatsust oleks. Meie tähelepanu köitis kolme magamistoa, kahe vannitoa, suure elutoa ja kööginurgaga villa osa. Lennujaamast oli see vaid mõne kilomeetri kaugusel, rõdult merevaade ja mitmed söögikohad jalutuskäigu kaugusel. Asi oli otsustatud.

Kohale jõudmiseks pidi autoga kitsastel tänavatel ikka veidi vingerdama, kuid õnneks on autod siin väikesed ja vahemaad lühikesed. Kohale jõudes ei pidanud pettuma, villa vastas piltidel pakutavale, vaade rõdult ongi nagu postkaardil, randa vaid mõnisada meetrit, toad puhtad ning köögis isegi nõudepesumasin. Iga päev käib ka puhastusteenidus maja üle. Superluks!

 

Elamist tutvustanud töötaja tegi hea ülevaate nii lähedal kui kaugemal pakutavast ning andis palju soovitusi, mida võiksime nädalavahetusel ette võtta: kuhu sõita, mida vaadata, kuhu parkida ja milliseid restorane võiksime avastada. Oluline info oli ka see, et Mykonosel kraanivesi juua ei kõlba, seega tuleb poest kindlasti vett varuda.

Esimesel päeval, kui ümbrusega veel tutvuda ei olnud jõudnud, võtsimegi ette ühe soovitatud kalarestorani Nikos Gallop ja tõesti ei pidanud pettuma – toitude hinnad on ehk küll kallimad kui Eestis (nt mereanni pasta maksis 21 €), kuid hea teeninduse, imepärase vaate ja külalislahkuse eest veidi rohkem maksta on täiesti OK.

 

Mis puudutab ilma, siis oli teada, et temperatuur on 20 kraadi juures, päikseline ent tuuline, just nii ka on. Rannailm just päris pole, kuid järgnevatel päevadel lubab igapäevaselt mõnekraadist temperatuuri tõusmist ja tuule vaibumist. Loodetavasti nii ka läheb ja saame pruuniks teiseks juuniks.

 

Järgmises osas tutvustame juba lähemalt, mida Mykonosel ette tasub võtta. Loe 4. OSA.

Kui tahaksid ka reisile, vaata lennupakkumisi Estraveli lennupiletite e-poest ja reisipakkumisi pakettreiside otsingust.

Hoidke silma peal ka Estraveli Instagrami kontol, kuhu hakkame otse Mykonoselt reisimuljeid jagama.

 

 

Kommentaarid: