Piret käis Türgis Coral Elite hotellidega tutvumas

22.06.2023
Estraveli vanemreisikonsultant Piret Randmaa

Estraveli vanemreisikonsultant Piret Randmaa käis maikuus Coral Traveli kutsel Türgis Coral Elite valikusse kuuluvate hotellidega tutvumas.

Coral Traveli õppereisi programm keskendus Coral Elite valikusse kuuluvate hotellide tutvustamisele. Türki lendasime Turkish Airlinesiga. Lennumugavuse mõistes on Turkish Airlines vaieldamatult parim valik (kui öised lennuajad välja arvata). Toitlustus lennul on hinnas, pagas 30 kg + 8 kg, mugavad istmed ja piisavalt jalaruumi, ekraanid meelelahutuseks, sõbralik teenindus kogu lennu vältel.

Mida tähendab Coral Elite?

Coral Travel Elite Service teenused kehtivad valitud hotellides Türgis, Kreekas (Kreeta ja Rhodos) ja Egiptuses (Sharm el Sheikh ja Hurghada). Reisimine on teenuse raames veelgi mugavam.
Reisijaid oodatakse saabumisel Coral Elite teenuse kioskis;
Kiire ja mugav transfeer hotellini (max 2 peatust);
Transfeer hotellist lennujaama 30 min hiljem kui grupitransfeeril;
Võimalus võtta ühendust reisiesindajaga 24/7.

Mõned soovitused Türki reisimisel

  • Juba kodus olles tasuks alla laadida enda nutitelefoni WhatsApp. Paljudes hotellides käib hotelliinfo, päevaprogrammi jagamine WhatsAppi kaudu, paremates hotellides lisaks ka Assistant teenus, ehk et mis iganes küsimuse tekkides saab WhatsAppis assistendile kirjutada ja vastus saabub kiiresti. Nagu näiteks, mis kellani on mingi söögikoht avatud, või kui lauabroneeringut vaja, SPA protseduuri broneerida jne.
  • Juba kodus olles tasuks enda nutitelefoni laadida rakendus Airalo (või mõni muu sarnane äpp). Hotelli Wifi ei pruugi katta kogu hotelli territooriumi ja ei ole ka kõige turvalisem valik, mobiilne andmeside koduvõrgu kaudu ilmselt kulukas. Et aga siiski maailmas toimuvaga kursis olla on hea võrgus olla. Airalo’s on võimalik ette osta erinevate riikide eSIM, valikus on erineva andmemahu ja kehtivusega SIM kaardid. Hinnalt peaks tulema soodsam kui kohalik kõnekaardi ostmine. Ainult et telefonis peab olema eSIM valmidus.
    Mina ostsin 5GB, kehtivusega 30 päeva, maksumusega 12 usdi ja pool mahust jäi kasutamata, toimis kogu nädala jooksul ideaalselt st sotsiaalmeedia, uudised, e-mailid kõik toimis tõrgeteta.

Veidi lähemalt hotellidest, kus ööbisime

Maxx Royal Belek Golf Resort 5*

Sobib ka väga nõudlikule kliendile. Golfiväljak maailmatasemel ja golfarite seas hinnatud. Territoorium kompaktne ja loogiliselt lahendatud. Väga head söögid, hea ja tähelepanelik teenindus, super suur valik maiustusi (makroonid, koogid, saiakesed, shokolaadid ja kommid)! Main Dining buffees saab ise meelepärase taldrikule tõsta. 8 a la carte restorani, millest üks on avatud 24/7. Lisatasuta on Azure Fish, Italia, Turk. Õhtustades näiteks Azure Italia’s saab tellida ka Fish ja Turk menüüvalikus olevaid roogi.
Soojendusega mereveebassein, eraldi “adult only” bassein, Aquapark, lastele olenevalt vanusest erinevad “lastetoad”. Väga mugav on WhatsApp Assistant teenus.

 

Cullinan Golf & Resort Belek 5*

2022 a avatud hotell. Sobib nõudlikule kliendile. Golfarite seas hinnatud golfiväljakuga. Imelised vaated golfiväljakule. Lastele suur Aquapark, erinevad “lastetoad”.
6 a la carte restorani on kõik lisatasu eest. Buffee söögid on klaasi taga, kuid teenindajaid piisavalt, järjekordi ei tekkinud. Soovitan Kreeka a la carte restorani, maitsev söök ja kaasneb ka meelelahutus. WhatsApp Assistant teenus väga mugav.

 

NG Phaselis Bay 5*, Göynukis, Kemeris

Nendest kolmest kõige tagasihoidlikum. Teenindus kohati veidi aeglane, aga see võib olla ka hooaja käivitamisest tingitud.
6 a la carte restorani, neist 1 on tasuta( 24/7 – võib soovitada alternatiiviks buffee restoranile, nii hommiku kui ka õhtusöögiks). Eraldi majutusblokid, osadesse kõrvalmaja tubadesse saamiseks vaja sõita 4 eraldi liftiga. Lastele Aquapark, erinevad mängutoad. Heal tasemel SPA. Mugav WhatsApp Assistant teenus.
Loodus on lummav; männimetsa rohelus, mäed, kristallpuhas merevesi (rand kivine, vöi kiviklibu liivane). Hotelliala kompaktne, toad puhtad, avarad.
Buffee restoranis on eraldi mõeldud lastele, neile on eriti nunnud ja lastepärased nõud. Buffees on kogu toit klaasi taga ja teenindaja tõstab taldrikule (v.a lastelauas).

.

Eraldi tooks nähtud hotellidest veel välja:

Maxx Royal Kemer 5*

Parim nähtud hotellidest, eriti nõudlikule kliendile. Siin oli KÖIK väga äge! Asub mägede vahel lahesopis, mäeküljel ronivad kitsekesed. Hetkel käisid hotellis viimased ettevalmistused hooaja avamiseks järgmisel päeval. Suurejooneline ja avar fuajee ala, ilusad ja stiilsed toad, super SPA ala, lastele Maxxiland.
Heated pool on soojendusega kogu hooaja.

Balmy Beach Resort 4*, Beldibi

Adult Only hotell, 2022. a renoveeritud, näeb välja väga hea ja õdus, kuid väljaspool hotelliala on väga tagasihoidlik küla.

 

Titanic Mardan Palace 5*

Väidetavalt Eesti arhitektuuribüroo pool projekteeritud hotell. Sisedisain brittide poolt. Ülimalt luksuslik, detailideni läbimõeldud, kvaliteetsed materjalid kogu sisustuse juures st ehe marmor, kvaliteetpuit, kvaliteetkangad, uhked lühtrid. Erinevat stiili toad, Euroopa ja Idamaad.
A la carte restoranid lisatasu eest (hind vahemikus 20-50 usdi per pax). “Main pool” on väidetavalt suuruselt teisel kohal Türgis. Rannas peenike valge liiv, väidetavalt ei kuumene päikese käes ja ei kleepu jalgadele.

 

Liu Resorts 5*, Side

2021. a avatud hotell. Väga chill ja mõnus atmosfäär, liivadüünide vahel asetsev hotell. Miinuseks on hotelli kõrval toimuvad ehitustöö ja teenindus veidi aeglane.
2 a la carte restorani (international ja türgi). Kogu animatsioon on rannas, hotelliala on rahulik.

Tahaksid Türgis puhata? Vaata Türgi näidispakkumisi siit ja siit või otsi sobiv reis ise pakettreiside otsingust.

 

 

Kommentaarid: