10 põhjust, miks tasub osta oma reisid Estravelist

09.02.2021
Estravel

Tänu suurtele müügimahtudele ja üle 30-aastasele ajaloole saad Estravelist alati soodsad hinnad ja head tingimused. Toome välja 10 põhjust, miks tasub osta oma reisid Estravelist.

  • Personaalne konsultatsioon vastavalt kliendi soovidele.
  • Kiire, kvaliteetne ja professionaalne teenindus – hoiame end pidevalt kursis oluliste reisiuudistega, anname nõu piirangute ja nõuete kohta sihtkohas ning koju naasmisel.
    Olulise reisimist puudutava info leiab veebilehelt “Kuhu ja kuidas saab praegu reisida”.
  • Usaldusväärsus, konfidentsiaalsus, vastutus.
  • Kui ostad välismaise agentuuri või otse välismaise hotelli käest, siis arvesta, et sind ei kaitse Eesti Tarbijakaitseseadus. Estravelist ostes võid alati kindel olla, et kõik sinu tarbijaõigused on alati kaitstud ja garanteeritud, ilma et selleks pingutusi või kulutusi tegema peaks.
  • Vajalikud lisateenuseid mugavalt ühest kohast (nt reisikindlustus, transfeerid, ekskursioonid, majutus jm).
  • Majutuse puhul kehtib „Parima hotellihinna garantii“ ehk kui leiad peale Estravelist majutuse ostmist sama majutuse teisest portaalist soodsamalt, maksame hinnavahe tagasi.
  • Paindlikud maksevõimalused, sh järelmaks, kinkekaardid, krediitkaardid. Välismaiseid veebisaite kasutades ei tea kunagi, kelle kätte sinu krediitkaardi andmed välja jõuavad.
    Estraveli maksesüsteemid on sertifitseeritud Eesti pankade poolt, kaardiandmeid Estravelis ei salvestata ja turvalisus on garanteeritud.
  • 24/7 tasuta reisiabi – kriiside puhul teavitamine, abistamine.
  • Järelteenindus – vajadusel tellimuse muutmine, tühistamine, lennupileti raha tagastustega tegelemine.
  • Estravelist ostes teenid Kuldkaardi boonuspunkte, mida saad kasutada teenuste või kaupade ostuks Estraveli e-poes reisikaubad.ee või vahetada Finnair Plus punktideks kursiga 1:1.
    Lisaks teenid lennufirma lojaalsusprogrammi punkte täpselt samuti, kui otse lennufirmast ostes.

Praktika näitab, et kriisisituatsiooni tekkides on reisibüroo kliendid paremas seisus, kui omal käel pileti ostnud reisijad. Estravel abistab oma kliente reisiplaanide muutmisel, lennupiletite tagastamisel või ümber vahetamisel ning alternatiivsete reisivõimaluste leidmisel. Lennufirmade või vahendajate veebilehelt piletid ostnud klientide ainsateks abimeesteks jäävad tihti vaid tasulised telefoniliinid ülipikkade ooteaegade ja ebamääraste selgitustega.

 

Reisimise vältimise asemel kutsume üles reisima vastutustundlikult.

Reisisoovi korral võta ühendust meie reisikonsultantidega.

 

Vaata ka Estraveli reisinõu videoid:

 

 

Kommentaarid: