Tütrega Royal Caribbeani Vahemere kruiisil

09.08.2023
Estraveli vanemraamatupidaja Signe Paberit

Estraveli vanemraamatupidaja Signe Paberit käis koos 16-aastase tütrega juuni lõpus Royal Caribbeani laevaga Odyssey of the Seas 7-päevasel Vahemere kruiisil. Vaata reisipilte.

Kruiis algas ja lõppes Civitavecchia sadamas Rooma lähedal, vahepeatused olid Santorinil, Mykonosel, Kusadasis (Türgi) ja Hanias (Kreeta).

Odyssey of the Seas kruiisilaev ise on suhteliselt uus, liinil alates juuli 2021. Laeval on 16 tekki, 15 restorani-kohvikut, 2 välibasseini, kasiino, SPA, solaarium, jõusaal, teater, ööklubi, poed, välikino jne. Maksimaalne reisijate arv sellel laeval 5510 reisijat.

 

Odyssey of the Seas on pigem suunatud peredele, kus lapsed vanuses 1117 aastat ehk siis teismelistele, kuna neile on laeval rohkelt tegevust: ronimissein, surfisimulaator, nn langevarjuhüpete simulaator, põrkeautode ala, erinevate pallimängude ala, lasermängude ala, arvuti- ja virtuaalmängude saal jpm.

Laeva üheks tõmbenumbriks North Star nn vaatekapsel, kuhu mahub umbes 10 inimest korraga ning saab nautida 360-kraadist vaadet.

Meie jäime oma esimese kruiisiga väga rahule laeval oli rikkalik ja mitmekesine toiduvalik, tore teenindus ja meelelahutusprogramm.
Lisaks kruiisile veetsime mõned päevad Roomas, kus külastasime ära peamised vaatamisväärsused: Colosseum, Trevi purskkaev, Navona väljak, Hispaania trepid ning muidugi Vatikan.
Meeldis väga Trastevere linnaosa, kus oli lihtsalt mõnus kolada ja jalutada ning kohalikus restoranis pizzat nautida.

 

Tahaksid ka kruiisile? Vaata Royal Caribbeani kruiiside näidispakkumisi ja saada päring.

 

Kommentaarid: