Kerdi soovitab Türgi premium hotelle

03.08.2023
Estraveli MTC (Master Travel Consultant) Kerdi Kattel

Estraveli MTC (Master Travel Consultant) Kerdi Kattel osales maikuus Tez Touri korraldatud Türgi premium hotellide õppereisil. Loe, milliseid hotelle Kerdi soovitab.

Türgi on eestlaste seas üks populaarseimaid puhkuse sihtkohti ja et oma toredatele klientidele osata parimaid hotelle soovitada, siis otsustasingi oma silmaga Tez Touri premium hotellide valiku üle vaadata. Beleki ja Side piirkonnas mina varem käinud ei olnud ja seetõttu tõotas seekordne õppereis hariv ja põnev tulla.

Tez Tour kasutab Türki lendamiseks Freebirdi ja SunExpressi lennukeid. Freebirdi pardateenindus toimub inglise keeles ja toitlustust hinnas ei sisaldu. Lennukis saab tellida süüa ja juua piiratud koguses ja tasumine ainult sularahas eurodes. Tagasi lennutas meid SunExpress öise lennuga. NB! SunExpressil tuleks check-in teha eelnevalt online’is, kus saab valida istekohti, tasuda lisapagasi eest jne. Lennujaama teeninduslauas on check-in tasuline, 5 € reisija kohta. Kuna meie lennule oli online check-in-i tegemisega probleeme ja see kuidagi ei õnnestunud, siis pääsesime ka lennujaamas lisatasu maksmisest. Teenindus lennuki pardal on inglise keeles ja tellitud jookide/söökide eest saab tasuda nii sularahas kui ka pangakaardiga.

Tez Tour võttis meid vastu Antalya lennujaamas vastu lillekimpude ja shampanjaga. Suurepärane algus töönädalale! Õppereis keskendus pigem Beleki piirkonna hotellidele, kuid osade hotellide külastused oli planeeritud ka Kemeri, Side ja Lara/Kundu kuurortidesse. Kuurortides ringi vaatamiseks meil paraku vaba aega ei olnud ja piirdusime bussiaknast nähtuga.

Belek asub vaid 40-minutilise (olenevalt liiklusest) bussisõidu kaugusel Antalya lennujaamast. Belek on ranniku prestiižseim ja kalleim kuurort, kuhu on koondunud peamiselt 5* luksushotellid. Belekis külastatud hotellidest jätsid minule väga hea mulje 2022. a avatud hotell Cullinan Golf & Resort, Ela Excellence Resort ja väga paljude eestlaste vaieldamatu lemmik Rixos Premium Belek.
Kemeri piirkonnas meeldis väga vaikse asukohaga Göynüki külas asuv hotell Ng Phaselis Bay. Lara/Kundu piirkonnas asuv Lara Barut Collection kuulub samuti minu lemmikute hulka. Neid hotelle võin julgelt soovitada.

Lemmikud premium hotellid

Cullinan Golf & Resort, Belek
Uus hotell, mis avati 2022. a juunis. Toad on avarad, hubased ja elegantselt sisustatud tunnustatud Türgi disainerite poolt. Golfiväljakud on kohe hotelli kõrval. Lastele on nautimiseks suur veepark, erinevad basseinid ja lisaks ca 800 m pikkune rand. Suur valik restorane ja baare. Sõime Cullinanis lõunat. Pearestoran on laia toiduvalikuga ja pakutav toit on väga maitsev.

 

Ela Excellence Resort, Belek
Värskelt renoveeritud ja jättis sümpaatse mulje. Väga suur, ilus ja hoolitsetud territoorium ning liivarand. Väga palju toredaid tegevusi ja mängutubasid erinevates vanustes lastele. Ka täiskasvanud leiavad suure valiku sportimis- ja meelelahutusvõimalusi. Kõik toad on sarnastes heledates toonides, ilusad, avarad ja hubased. Toas hommikumantlid ja sussid ka lastele. Eraldi rahulikum villade ala. Hotellis on pesemisvõimalusega lounge varajastele saabujatele/hilistele lahkujatele. Sobib väga hästi lastega peredele, kuid kindlasti on sobilik ka paaridele.

 

Rixos Premium Belek
Suure territooriumiga ja kõrge teeninduskvaliteediga luksuslik hotell. Villade osa (Club Prive by Rixos Belek) asub eraldi alal. Väga suur valik vaba aja veetmise võimalusi nii lastele kui täiskasvanutele. Land of Legendsisse tasuta transfeer ja sissepääs. Toad vastavad igati Rixose tasemele. Hotelli alalt leiab ka Starbucksi ja palju muid toredaid poekesi. Sobib nii peredele kui ka paaridele ja nõudlikumale kliendile.

 

NG Phaselis Bay, Göynuk, Kemer
Uus, ilus ja stiilne hotell. Toad on kõik avarad ja maitsekalt sisustatud. Eraldi villade ala. Lastele veepark ja erinevad mängutoad. Heal tasemel SPA. Miinusena väljaspool hotelliala kuhugi minna ei ole. Lisaväärtusena Kemeri piirkonnale omane männimets, mäed ja sinine vesi. Sobib kõigile, ka nõudlikumale kliendile.

 

Lara Barut Collection
Stiilne ja kaasaegne hotell. Väga suur roheline territoorium. Ilus ja lai liivarand asub hotellikompleksist eemal. Lastele veepark. Bassein talveperioodil soojendusega. Kõik toad väga ilusad.

 

Tahaksid ka reisile? Vaata Türgi reiside näidispakkumisi, Bodrumi näidispakkumisi, või otsi reis ise pakettreiside otsingust.

 

Kommentaarid: