Touresti müügihitiks on reisid Kreekasse, Bulgaariasse ja Horvaatiasse


10.02.2017

Täna alanud turismimessil Tourest on kõige enam ostetud soodushinnaga lennupileteid ja päikesereise ning aastast reisikindlustust. Esimese messipäeva müügistatistika näitab, et populaarsemateks sihtkohtadeks on Kreeka, Horvaatia, Bulgaaria ja uue tulijana Montenegro.

Eesti suurima reisibüroo Estraveli turundusdirektor Airi Ilisson-Cruz toob välja 5 müügihitti, mida messikülastajad sel aastal enim ostnud on. “Kõige paremini lähevad kaubaks spetsiaalse messipakkumisega reisid, mis eristuvad soodsa hinnaga,” kommenteerib Ilisson-Cruz ja loetleb, mida esimesel messipäeval kõige enam ostetakse:

1) Lennupileteid on kõige rohkem ostetud Kreekasse ja Horvaatiasse. Mõndadeks kuupäevadeks on soodsaima hinnaga piletid juba välja müüdud.

2) Päikesereisidest on enim ostetud reise Kreekasse, kus populaarseim sihtkoht on Korfu saar, Montenegrosse Tivati kuurordisse ja Bulgaariasse Varnasse ja Burgasesse. Nädalaste päikesereiside hinnad algavad 199 eurost. Montenegro pakub messikülastajatele suurt huvi seetõttu, et sel aastal saab esmaskordselt sinna pakettreisile  minna Tallinnast otselennuga ja paljude Eesti inimeste jaoks on tegemist veel avastamata sihtkohaga.

3) Aastase korduvreisikindlustuse saab messilt soetada lausa 65% tavahinnast soodsamalt. Kindustuse puhul sõltub hind tingimustest ja hüvitiste piirmääradest, mis Estraveli pakutava Salva kindlustuse messipakkumise puhul on väga soodsad ja sellest suur klientide huvi ka tuleneb.

4) Kruiisid on kogu viimase aasta jooksul Eesti reisijatele senisest enam huvi pakkunud, nii ka messil. Tourestil on kõige enam ostetud Royal Carribeani ja Oceania kruiise kruiise, kuna nendele pakutakse messi puhul erisoodustusi, näiteks pardaraha laeval ostlemiseks. Ka Silversea luksuskruiiside suhtes tuntakse järjest suuremat huvi, sest väiksem kruiisilaev pakub suuremat mugavust ja privaatsust ning pääseb eksootiliste sihtkohtade väikesadamatesse.

5) Lastega perede jaoks on parim messipakkumine Kreeka lennufirmal Aegean Airlines – täiskasvanu koos kuni 11-aastase lapsega saab Kreekasse puhkama sõita hinnaga alates 199 eurot edasi-tagasi pileti eest. Kuna üldjuhul tuleb lapse lennupileti eest välja käia pea sama summa, mis täiskasvanu eest, siis on see kaks ühes pakkumine peredele väga suur rahaline võit.

Reedest pühapäevani toimuval Tourestil müüdavate reisipakkumiste valik on väga rikkalik. Näiteks leiab sealt lühemaid linnapuhkuse pakette, aga ka väga erilisi reisipakkumisi: seiklus rongiga Indias, purjereis Kreeka vetel, matk Costa Rical või eksootikareis Galapagosel. Turismimess annab klientidele võimaluse leida kõik reisipakkumised ühest kohast, neid omavahel võrrelda ning teha selle põhjal reisiostud just messil kohapeal.

Esmaskordselt toimub messil reisiteemaline miniarvamusfestival ehk reisiteemalised arutelud, kus jagavad erinevates diskussioonides reisimisega seotud nippe kogenud maailmarändurid. “Reisi targalt” koondnimetuse all toimuvatel aruteludel osalevad teiste hulgas näiteks Epp Petrone, Krister Kivi, Eerik-Niiles Kross, Silja Luide, Evelyn Liivamägi, Indrek Treufeldt ja Argo Kasela. Jutuks tulevad kõikvõimalikud teemad, alustades Eesti mõisatest ning lõpetades lennupunktide kogumise nippide, kruiiside, reisimist mugavamaks muutvate tehnoloogiliste vidinatega ja moodsa uudissõnaga bleisure.

“Reisi targalt” korraldajaks on Eesti suurim ja vanim reisibüroo Estravel. Tasuta kutse messile ja seminaridele saab välja printida või telefoni salvestada siit.

Kontakt:
Janika Ritson
Estraveli pressiesindaja
tel 5666 1528
janika.ritson@estravel.ee