Nordica uued sihtkohad

12.04.2017
Estravel

Suvehooajal jätkab Nordica jõudsat laienemist ja rõõmustab oma reisijaid kolme uue sihtkohaga. Otselende hakatakse pakkuma Peterburi, Göteborgi ja Hamburgi. Lisaks on seoses Eesti eesistumisega suurendatud liinilendude ja istekohtade arvu olulisematel liinidel, eelkõige Brüsseli, Stockholmi ja Oslo suunal.

Peterburi

Aastaringne Peterburi liin avatakse 15. mail ja lennud toimuvad 13 korda nädalas. Nordica kommertsjuhi Kristel Penu sõnul on tegemist kauaoodatud liiniga, kuna regulaarne lennuühendus katkes Eestist Peterburiga 2015. aasta novembris.

Peterburi Pulkovo lennujaam asub kesklinnast 20 kilomeetri kaugusel. Lennud toimuvad alates 15. maist aastaringselt Nordica CRJ-tüüpi lennukiga ja lennuaeg sihtkohta on 50 minutit. Piletihinnad algavad 39.90 eurost.

Göteborg

Augustis alustatakse otselende Rootsi suuruselt teise linna Göteborgi. Lennud toimuvad aastaringselt kuus korda nädalas, ning on mõeldud nii äri- kui ka puhkusereisijatele. Kristel Penu sõnul on selle liini vastu suurt huvi tuntud ja seega on oodata palju reisijaid. „Eestil on Rootsiga tugevad ärisidemed ja suurima ekspordipartnerina pakub innovaatiline Göteborg oma keskse asukohaga meie ärimeestele kahtlemata uusi võimalusi,“ sõnas Nordica kommertsjuht Kristel Penu.

Göteborgi Landvetteri lennujaam asub kesklinnast 20 kilomeetri kaugusel. Nordica lennud toimuvad alates 28. augustist aastaringselt ja igapäevaselt väljumisega Tallinnast hommikuti (v.a. pühapäev) ja saabumisega õhtul (v.a. laupäev). Lennud toimuvad Nordica 88-kohalise CR9 lennukiga, lennuaeg on üks tund ja 25 minutit, ning piletihinnad algavad 59.90 eurost.

Hamburg

Suvehooaja sihtkohtadest alustab Nordica 16. mail otselende Hamburgi. Mitmekülgne sadamalinn Hamburg, kus on rohkem kanaleid kui Veneetsias, on üks populaarsemaid turisti sihtkohti Saksamaal. Nädalavahetuse linnareisijaid peibutab kosmopoliitne elegants, rohked pargid, rikkalik ajalugu ja meelelahutus igale maitsele. Lennud Hamburgi toimuvad kolm korda nädalas 16. maist 1.oktoobrini Nordica CRJ 900 lennukiga, lennuaeg on üks tund ja 50 minutit.

Laienemine teistel liinidel

Nordica suurenenud lendude arvud pakuvad eestlastele veelgi mugavamaid reisivõimalusi. Võimalused ja mahud kasvavad kõikidest Euroopa piirkondadest reisijatele. Eesti eesistumise tarbeks on Nordica lendude arvu ja pakutavaid istekohti olulistel liinidel juba praegu suurendanud ja teeb seda vajadusel veelgi. Tervikuna on selle suve maksimaalsete lennusageduste nädalagraafikus 31 protsenti rohkem lende kui eelmisel aastal. Sagedusi lisatakse Stockholmi liinil, kuhu senise kolme korra asemel hakatakse lendama kuni neli korda päevas. Graafik sageneb ka Brüsseli ja Oslo suunas.

Lennupiletite broneerimiseks võta ühendus oma reisikonsultandiga, helista Estraveli 24/7 reisiabi numbrile 6 266 266 või kirjuta meile estravel@estravel.ee.

Kommentaarid: