17. aprillist – 31. maini ei saa trammiga lennujaama sõita

17.04.2023
Estravel

17.04 – 31.05.2023 ei sõida tramm nr 4. Soovitame kasutada linnaliine busse.

Lennujaama bussipeatused asuvad reisiterminali linnapoolses otsas ja sealt saad terminali siseneda eskalaatori või liftiga, jõudes saabuvate lendude alale. Erandiks on bussiliin nr 2, mille peatus asub Tartu maanteel ja kust lennujaama tuleb jalutada ligi 100m.

  • Kesklinnast lennujaama sõitmiseks vali bussiliin nr 15 või nr 2 (peatus Tartu maanteel). Sõit lennujaama kestab ligi 20 minutit. Bussi nr 15 sõidugraafikuga saad tutvuda SIIN.
    Bussi nr 2 sõidugraafikuga saad tutvuda SIIN.
  • Viimsi- lennujama liinil sõidab buss nr 49. Bussi sõidugraafikuga saad tutvuda SIIN.
  • Lasnamäe- lennujaama liinil sõidab buss 65. Bussi sõidugraafikuga saad tutvuda SIIN.

Linnaliinibussides kehtib nii Tallinna transpordi Ühiskaart kui ka üksikpilet. Ühekordseks sõiduks on võimalik osta pilet (2€) ühissõiduki esiukse juures olevast validaatorist kontaktivaba pangakaardiga. Lisaks on müügil tunnipiletid ning päevapiletid, mille ostmiseks on vajalik Ühiskaart. Tallinlastele on ühistranspordi kasutamine tasuta.
Täpsema piletinfo leiad SIIT.

Lennujaama bussipeatuses peatuvad ka osad mööda Tartu maanteed Tallinnasse sõitvatest kaugliinibussidest. Kõik bussid ei tee siiski nõudepeatust lennujaamas, seepärast veendu, et valid just õige liini. Bussi astudes anna oma soovist lennujaamas peatuda kindlasti teada ka bussijuhile. Bussiliinide ja peatuste kohta leiad infot SIIT.

Allikas: Tallinna Lennujaam

Osta lennupiletid turvaliselt Estraveli lennupiletite e-poest.

Leia meelepärane reisipakkumine Estraveli pakettreiside otsingust.

 

Kommentaarid: