Myanmari viisa saab nüüd ka piirilt

19.05.2010
Helena Parmask

Uuendus 30.01.2014! Kahjuks on asjalood muutunud ja Myanmari turistiviisat Eesti passi omanikud enam piirilt taotleda ei saa. Turistiviisat saab taotleda ainult läbi Berliinis asuva saatkonna. Piirilt saab taodelda ainult äri-, sissesõidu- ja transiitviisasid.

Meil on hea uudis neile, kes plaanivad reisile minna eksootilisele kullatud templite maale Myanmari.

Igast rahvusest turistid saavad 28-päevase Myanmari turismiviisa osta saabudes nüüd otse piirilt (Yangon and Mandalay International Airports).

Viisa hind on 30 USD, mida soovitatakse tasuda sularahas, kuigi saab ka kaardiga.

Viisa saamiseks on vajalikud dokumendid: pass kehtivusajaga vähemalt 6 kuud peale reisi, 2 passipilti, lennupiletid, mis tõendavad reisi jätkumist mõnda teise riiki või tagasi koju.

Piiril väljastatud viisat ei ole võimalik kohapeal olles pikendada.

Myanmari viisa ettetellimise kohta saatkonna kaudu leiad lisainfot Estraveli kodulehelt!

Kommentaarid:

  1. Svea

    Tere Erik! Täname tähelepanu juhtimise eest! Tõesti on meie blogis üleval postitus aastast 2010, mis jätab asjast täiesti vale mulje. Paneme loo juurde kohe uuenduse, et järgmisi lugejaid hoiatada. Viisade osas - loodan, et tänaseks on viisad ilusti Sinuni jõudnud, sest uurisin nende kohta meie viisatöötajalt. Tema sõnade järgi said need väljastatud 23.01.2014. Antud juhul oli viisade käitlemise ajaks kaks kuud ja see on tõesti pikk aeg. Vabandame, et niivõrd kaua aega läks. Kahjuks on antud saatkonnaga suhtlemine natukene raskem ja võib mõndadel juhtudel kordades kauem aega võtta. Head ja seiklusrohket reisi soovides Svea

  2. diana

    Kuidas siis jääb infoga eesti välismini kodukal? turismi ei saa, aga muud viisad saab www.vm.ee RIIKI SISENEMISE TINGIMUSED Eesti kodanikule on vajalik viisa, mida on võimalik taotleda Myanmari saatkonna Berliinis vahendusel või piiril (visa on arrival). TURISMI EESMÄRGIL EI SAA VIISAT PIIRIL TAOTLEDA! Piiril saab taotleda kolme liiki viisasid: äriviisa (Business Visa), sissesõiduviisa (Entry Visa (MeetingsWorkshops/Events)) ja transiitviisa (Transit Visa). Täpsem info viisataotlemisest on leitav siit.

  3. Erik Šein

    Täiesti vale info.Eesti ei kuulu nende riikide hulka,mille kodanikele piirilt viisat antakse! Samuti ei vasta tõele Estraveli kodulehel olevad viisa saamise tähtajad! Viisime passid sisse 28.10 2013a. Täna on 22.01 2014 a. ja passe ei paista kusagilt,pidid veel saatkonnas olema,möödunud juba 8 nädalat! Järgmine nädal on lend Malaisiasse jne.2 kuud reisi hetkel ohus. Soovitus teistele,ärge uskuge viisaosakonna jutte ,et aega on küll,vaid andke varakult paberid sisse!