USA reisibüroode kett üllatas veidra TV-reklaamiga

29.06.2021
Estravel

Suure Põhja-Ameerika reisibüroode konsortsiumi Internova tellimusel valmis TV reklaam, mis üllatab oma uudse lähenemisega ning parodiseerib 2012 ulmepõnevikku Prometheus.

Reklaami sõnum on selge: “Ära jäta oma puhkusereisi planeerimist roboti või masina hooleks, kes on programmeeritud vaid müüma. Usalda inimest, kes hoolib ja aitab.”

“Loomulikult viidatakse siin sellele, et juba 25 aastat on meil olnud võimalus kasutada täisautomaatseid online-müüjaid hotellide ja lennupiletite ostmiseks,” kommenteeris Estraveli turundusjuht Katrin Aaslaid. “Kuid professionaalne kogemus ega inimlik empaatiavõime, mis probleeme ennetaks või nende tekkimisel klienti aitaks, ei saa kuuluda roboti varustusse, kuna seda on talle võimatu sisse programmeerida,” lisas ta.

Klipi valmistas Torontos (Kanada) asuv reklaamiagentuur BHL Affair.

Vaata videoklippi:

Kas broneerida siis reis ise või reisikonsultandi abiga?

Üks esimesi otsuseid, mis tuleb oma reisi planeerides vastu võtta: kas panen oma reisi kokku ise või kasutan selleks professionaalse reisikonsultandi teenuseid? Loe lähemalt siit, millised on online-portaalide ja reisibüroo eelised ning milline neist sobiks just sulle.

Kasutades Estraveli reisikonsultandi abi oma reisiplaanide tegemisel, saad osa mitmetest eelistest, mis on hetkel reisimaailmas kestvas olukorras eriliselt suure tähtsusega. Vaata siit, kes on Estraveli reisikonsultandid ning millised on nende reisikogemused – küsi reisinõu ja -pakkumist sihtkoha asjatundjalt!

 

Kommentaarid: