Estravelis kõikidelt reisiostudelt kuni 5% cashbacki Sinu Inpay kontole!

10.12.2021

Eripakkumisena saavad Inpay kasutajad nüüd 2% raha tagasi kõigilt Estraveli ostudelt.
Jõulukuu lõpuni on meil aga eriti magus pakkumine – 5% cashbacki.

Cashbacki laekub pangalt Sinu Inpay kontole peale reisiostu vormistamist.

Täpsed Cashbacki teenimise tingimused leiad SIIT.

Meil on hea meel teha koostööd innovaatilise Eesti juurtega pangaga Inbank, kes mõtleb, kuidas klientide elu mugavamaks teha. Oma nutikate digilahenduste abil suunab Inbank oma tooted just sinna, kus klient neid vajab. Uue makselahendusega Inpay saab näiteks osa super pakkumistest ja samas teenida oma ostudelt ka raha päriselt kontole tagasi. Kasvõi iga päev, sest cashbacki saad nii toidupoes kui tanklas Inpayga makstes.

Kõigil Inpay kaartidel on kaasas ostukindlustus, Platinumil lisaks laiaulatuslik reisikindlustus kogu Sinu perele. Metal kaardi omanikuna ootavad Sind aga Lounge Key’d üle maailma ja tipptasemel reisiteenindus Estravelis.

Sul veel ei ole Inpayd, aga soovid saada Inpay püsivat cashbacki ja osa eriti magusatest eripakkumistest?
Siis tea, et liitumine on lihtne ja kiire. Konto avamine võtab kõigest mõne minuti ja virtuaalset kaarti saad internetis ning Google Pay või Apple Pay’ga šoppamiseks kasutada kohe..
Liitumiseks lae alla Inpay äpp Apple Store`st või Google Play’st, registreeru kasutajaks, vali Sulle sobiv kaart ja saad cashbacki oma kontole kohe peale reisi lõplikku vormistamist.

Inpay kontoga teenid ostudelt raha tagasi iga päev, sest mugava ning kaasaegse Inpay makseäpi ja -kaardiga on Sulle alati 2% cashbacki valitud poodides. Inpay tasub ära!

Kampaania ja kaartidega seotud küsimuste osas võtke ühendust telefonil 6408082 või e-mailil support@inpay.ee.

Kampaania kestus kuni 31.12.2021.

* Finantsteenuse pakkuja on AS Inbank. Tutvu tingimustega ja vajadusel küsi nõu asjatundjalt.