Estravelis kõikidelt reisiostudelt 5% cashbacki Sinu Inpay kontole!

14.07.2021

Maksa juuli lõpuni Estravelis Inpay kaardiga ja teenid 5% oma ostult kohe raha tagasi. Cashbacki laekub pangalt Sinu Inpay kontole peale reisiostu vormistamist.

Täpsed Cashbacki teenimise tingimused leiad SIIT.

Sul veel ei ole Inpayd*?
Selle vormistamine on kiire ja lihtne ning selle kasumliku maksekaardi hüvesid saad hakata kasutama kohe.
Konto avamiseks leia Inpay äpp ja lae see alla Apple Store`st või Google Play’st, registreeru kasutajaks, vali Sulle sobiv kaart ja saad 5% cashbacki oma kontole kohe peale reisi lõplikku vormistamist.

Reisisõbrale on eriti kasulik Metal ja Platinum kaart, mis annavad täis vabaduse, sest neil on kaasas laiaulatuslik reisikindlustus, mis kehtib piiranguteta kogu perele ja hõlmab ka COVID-19 kaitset.

Inpay Metal on Eesti esimene roostevabast terasest metallkaart ja tagab Sulle tasuta sissepääsu privaatsetesse ootesaalidesse ehk lounge’idesse enam kui 1100 lennujaamas üle maailma. Lisaks kaasneb sellega soovi korral Estraveli Platinum Club kaart koos tipptasemel teenindusega reisi planeerimisel.

Inpay kontoga teenid ostudelt raha tagasi iga päev, sest mugava ning kaasaegse Inpay makseäpi ja -kaardiga on Sulle alati 2% cashbacki valitud poodides. Proovi järele!

Kampaania ja kaartidega seotud küsimuste osas võtke ühendust telefonil 6408082 või e-mailil support@inpay.ee.

Tutvu Inpayga SIIN.

Kampaania kestus 15.–31.07.2021.

*Inpay makselahendus on Inbank AS-i finantsteenus. Tutvu tingimustega ja vajadusel küsi nõu. Inpay Standard krediitkaardi krediidi kulukuse määr on 26.71% aastas järgmistel näidistingimustel: limiit 1000 EUR, fikseeritud intressimäär 18.00%, kaardi avamise tasu 0 EUR, kuutasu 2.50 EUR, intressivaba periood 35 päeva, krediidi kogusumma ja tagasimaksete summa 1123.82 EUR eeldusel, et limiit võetakse kasutusele viivitamata, täies mahus ja tagastatakse aasta jooksul igakuiste võrdsete osamaksetena.