Estravel vaatab taas Eestist välja ja osaleb partnerina maailmanäitusel EXPO 2020 Dubai

11.11.2019

EXPO 2020 Dubai ametlikuks reisipartneriks sai Estravel. Maailmanäitus toimub Araabia Ühendemiraatides 2020. aasta oktoobrist kuni 2021. aasta aprillini. Dubai EXPO fookuses on äritegemise võimaluste ja kontaktide loomine riikide ja ettevõtete vahel.

Dubai on üks maailma tähtsamatest ärilinnadest ning Dubai EXPO saab olema „Äri-olümpia“, kus on kohal kõik maailma tipud. Eesti ettevõtetele on see rikastav võimalus saada jalg ukse vahele regioonis, kus Eesti maine on hea, turud mahukad ning just riigi ja erasektori koostöös on võimalik jõuda uute tehinguteni.

Estraveli tegevjuht Anne Samlik kommenteerib Estraveli osalust EXPO-l: “Estravel soovib arendada usaldusväärsete partnerite võrku üle maailma ning tuua turiste Eestisse juurde. EXPO on suurepärane võimalus olla nähtav ning meil on väga hea meel, et saame oma panuse anda.”

Mart Normet, EXPO 2020 Dubai Eesti esinduse tiimi liige, soovitab kõigile EXPO-t külastada:
“Seekordne EXPO saab olema kihiline. Esimene kõige nähtavam kiht on suunatud meile kõigile ehk turistidele ja teine kiht ettevõtjatele, kuna Dubai on üks maailma äripealinnadest. Täpselt sama loogikaga on üles ehitatud ka Eesti paviljon – esimene korrus on avatud kõikidele uudistajatele ning teisel korrusel toimuvad seminarid ja ärikohtumised. Eesti EXPO esindusel on väga hea meel, et meie reisipartner on Estravel ja koostöös loosime välja reisi kahele Araabia Ühendemiraatidesse maailmanäitusele Dubai EXPO 2020!

Loe loosi kohta lähemalt ja osale loosis!

EXPO jaoks ehitatakse Dubaisse uus linnaosa, mida hakkab kesklinnaga ühendama metroo. Maa-ala suurus on üle 4 ruutkilomeetri ehk 613 jalgpallistaadionit. Eesti paviljon asub Dubais toimuval EXPO 2020 maailmanäitusel peaväljaku kõrval ning kõik kuus kuud on Eesti riigi poolt kohal ka diplomaat, kes aitab ettevõtted kokku viia õigete inimeste ning asutustega.

Eesti EXPO-l osalemist juhib ja korraldab ettevõtjate eestvedamisel loodud Sihtasutus EXPO 2020 Dubai Eesti esindus, mis on algatatud kuue organisatsiooni poolt.

Estravel on Baltimaade suurim ja vanim lennuagentuur, hotelliagentuur ja reisibüroo, millel on esindused kuues riigis: Eestis, Lätis, Leedus, Soomes, Austraalias ja USAs. Ettevõte põhineb sajaprotsendiliselt Eesti kapitalil.

Lisainfo:
Airi Ilisson
Estraveli turundusdirektor
Tel: +372 626 6371
Mobiil: +372 5030 329
Email: airi@estravel.ee