Koolivaheaja reisisihtkohtade TOP 10

27.04.2018

Kevadisel koolivaheajal reisivad lastega pered kõige enam Lõuna-Euroopas: kasvanud on Türgi ja Hispaania reiside arv ning jätkuvalt on populaarsed reisid Kreekasse.

Koolivaheajad on lastega perede hulgas olnud läbi aastate populaarsed reisimise perioodid. Tänavune kevadine koolivaheaeg on tavapärasest pikem (23.04–01.05) ja ka sel aastal puhkavad paljud pered sooja kliimaga Lõuna-Euroopa riikides.

Estraveli turundusdirektor Airi Ilisson-Cruz sõnas, et pered eelistavad Euroopa sihtkohti, kus on soe ja kuhu saab mugavate lennuühendustega. “Sihtkoha valikul on perede jaoks määrav mugav kohalejõudmine ja hinnatase – näiteks kolme populaarsemasse koolivaheaja sihtkohta Türki, Kreekasse ja Hispaaniasse saab sooduspakkumiste ajal osta väga odavad lennupiletid. Samuti on nendes riikides lai lastega peredele sobivate hotellide ja villade valik.”

Kevadise koolivaheaja puhkusereiside TOP 10:
1) Türgi
2) Kreeka
3) Hispaania
4) Soome
5) USA
6) Portugal
7) Kanaari saared (Hispaania)
8) Suurbritannia
9) Saksamaa
10) Itaalia

“Populaarsemate sihtkohtade edetabelis suuri üllatusi ei ole – läbi aastate on kevadeti populaarsed Vahemere-äärsed maad, kaugematest sihtkohtadest külastavad paljud Estraveli kliendid USAd, kus on väga rikkalik lastega peredele sobivate sihtkohtade ja tegevuste valik, ja lühematel reisidel käiakse Soomes naabritel külas. Trendina on sel aastal kasvanud Hispaania ja Türgi reisijate arv. Kreeka on juba mitmendat aastat puhkusereisijate eelistatud sihtkohtade edetabeli tipus,” kommenteeris Ilisson-Cruz.

Estraveli professionaalsed reisikonsultandid soovitavad lastega peredel juba mõelda ka sügisese koolivaheaja peale, sest just praegu on müügil lai valik parima hinnaga reise ja koolivaheajareiside nõudlus on alati tavapärasest suurem. Näiteks müüakse juba sügishooaja pakettreise Marokosse ja Madeirale ja lähipäevadel avatakse müük ka mitmetesse teistesse sihtkohtadesse.

Estravel on Balti riikide suurim ja vanim lennuagentuur, hotelliagentuur ja reisibüroo, mis saab sel aastal 30-aastaseks. Ettevõttel on esindused kuues riigis: Eestis, Lätis, Leedus, Soomes, Austraalias ja USAs. Estravel põhineb sajaprotsendiliselt Eesti kapitalil ja ettevõttes töötab kokku üle 200 inimese.

Lisainfo:

Airi Ilisson-Cruz
Estraveli turundusdirektor
Tel: +372 626 6371
Mob: +372 5030 329
E-post: airi@estravel.ee