Ilmus Eesti uusim ja suurim reisiajakiri Traveller

19.10.2017

Oktoobri lõpul jõudis üle Eesti R-Kioskite ja kaupluste lettidele Eesti uusima ja suurima reisiajakirja Traveller kõige esimene number, kus oma reisikogemustest räägivad mitmed avaliku elu tegelased, teiste hulgas Hendrik Sal-Saller perega, Sirje Eesmaa, Ardo Kaljuvee ja Louis Zezeran. Samuti saab ajakirjast teada parimad riigid, kuhu sel talvel reisida ning jagatakse ohtralt praktilisi reisisoovitusi.

“Miks on just Estravel oma kohe täituva 30 tegevusaastaga kerkinud Eesti kõige suuremaks ja armastatumaks reisiagentuuriks? Miks mõnes restoranis või juuksurisalongis tunned, et vot just see on äge koht? On see tõesti vaid Laura Ashley tapeet, kuldse kupliga disanlambid ja õhus heljuv vanilliaroom, mis panevad meid üht ettevõtet teisele eelistama?” küsib uue Traveller ajakirja peatoimetaja Pamela Maran.

“Ajakirja väljaandja Estravel on end viimase 30 aastaga klientidele igati tõestanud ja hinge juurutanud. Sama, ning veelgi paremat kvaliteeti pakume ka oma lugejatele uue ajakirjaga. Traveller erineb igas mõttes klassikalistest korporatiivajakirjadest, mis on täis reklaami ja igavaid toote ümber keerlevaid ja lugejat alahindavaid lugusid. Üks korralik reisiajakiri peab olema sisukas, põnev, huvitav, lugejat vaimustama, panema naerma ja kaasa elama ja ma usun, et Travelleri esimese numbriga see meil ka õnnestus.”

Travelleri esimeses numbris astuvad üles:

  • Hendrik Sal-Saller, kes räägib oma lemmikpaikadest üle maailma ja avaldab, millises riigis sündis laul “Jalgpall on parem kui seks”;
  • Epp Petrone jutustab nostalgilisest kruiisist Venemaal Volga jõel;
  • Louis Zezeran annab humoorika ülevaate oma kodumaast Austraaliast;
  • Sirje Eesmaa jagab oma eredamaid reisimälestusi;
  • Ardo Kaljuvee fotolugu Balilt;
  • Põhjalik ülevaade sihtkohtadest, kuhu talvehooajal puhkama minna koos hindade, parimate randade jmt soovitustega (nb, vaata sissejuhatust ülevaatesse SIIT);
  • Siseturismi rubriigis tuleb juttu Lääne-Virumaal seiklemisest;
  • Naaberriikide sihtkohtadest on oktoobrinumbri fookuses Helsingi uued ja üllatavad paigad jpm.

Traveller on suurim eestikeelne reisiajakiri, mille tiraaž on 15 000 eksemplari. Hinnaga 4.90 eurot on uus väljaanne Traveller müügil lehelettidel üle Eesti ning samuti saab väärt lugemist soetada endale kõigist Estraveli büroodest. Traveller ilmub kaks korda aastas, märtsis ja oktoobris. Estraveli Kuldkaardi omanike postkastidesse, kes on eelmisel kalendriaastal ostnud Estravelist reisiteenuseid vähemalt 350 € eest, jõuab ajakiri tasuta.

Eesti ja Baltimaade suurim reisibüroo Estravel on erineval kujul reisiajakirju välja andnud juba alates 2000. aastast.

Estravel on Baltimaade suurim ja vanim lennuagentuur, hotelliagentuur ja reisibüroo, mis saab peagi 30-aastaseks. Ettevõttel on esindused kuues riigis: Eestis, Lätis, Leedus, Soomes, Austraalias ja USAs. Ettevõtte põhineb sajaprotsendiliselt Eesti kapitalil.

Travelleri sügis-talv 2017/2018 numbri esikaas