airBaltic jätkab laienemist Tallinnas

27.03.2018
estravel

airBaltic käivitab otselennud Tallinnast Stockholmi ja Oslosse ning viib teise lennuki üle Tallinna baasi alates 28. oktoobrist 2018. Uued lennud tagavad veelgi parema õhuühenduse Tallinna ja Skandinaavia pealinnade vahel.

Martin Gauss, airBaltic’u juhatuse esimees: “Pakkudes Tallinnast 9 otselendu lisaks ühenduslendudele Riiga, hakkab airBaltic pakkuma parimat lennuühendust nii Tallinnast, kui ka Tallinnasse lendamiseks. Suurenenud otselendude number ja samuti otsus viia Tallinna baasi üle veel üks lennuk – Bombardier Q400 NextGen, näitab meie suurt pühendumust Eesti turule.”

Tallinnast Stockholmi hakkab airBaltic teostama 12 lendu nädalas. Orienteeruvalt kestab lend 55 minutit. Lend Oslosse toimub 2 korda nädalas, selle kestvus on orienteeruvalt 1 tund 45 minutit.

Saabunud aasta suvehooajal pakub airBaltic Tallinnast otselende Amsterdami, Berliini, Pariisi, Viini, Vilniusesse ning ühenduslende Riiga. 27. märtsil hakkab lennufirma teostama ka otselende Londonisse, Gatwick lennujaama.

2017. aastal lennutas airBaltic rohkem kui 360 000 reisijat nii Eestisse, kui Eestist. Aastaga on lennufirma reisijate arv kasvanud 20% ning selle lennuvõrgustik on laienenud Euroopasse, Skandinaaviasse, Venemaale, Lähis-Ida ja endise SRÜ piirkondadele.

Riiast hakkab lennufirma pakkuma käesoleva aasta suvehooajal lende Malagasse (Hispaania), Lissaboni (Portugal), Split’i (Horvaatia), Bordoo (Prantsusmaa), Almatõ (Kazahstan), Gdanski (Poola) ning Sotši ja Kaliningradi (mõlemad Venemaal).

airBaltic ühendab kolme Balti riikide pealinna rohkem kui 60 sihtkohta üle Euroopa, Skandinaavia, Venemaa, Lähis – Ida ja SRÜ riikide piirkondadega. Lisaks Riiale toimuvad firma otselennud ka Tallinnast ja Vilniusest.

Kommentaarid: