Vaata järele: Armeenia ja Gruusia reisihommik

11.06.2018
Estravel

Selle hooaja viimasel reisihommikul olid teemaks Lõuna-Kaukaasia pärlid Armeenia ja Gruusia.

Piirkonna võludest ja põnevatest seiklustest rääkisid „Minu Gruusia“ autor Dagmar Raudam, „Minu Armeenia“ autor Brigitta Davidjants ning Gruusias elanud ja Armeenias reisinud noor reisisell Eliise Tiidussalu.

Estraveli turundusdirektori Airi Ilisson-Cruzi sõnul on tegemist piirkonnaga, mis on paljude nooremate Eesti inimeste jaoks veel avastamata, aga kuhu reisimine kogub taas populaarsust: “Olgugi, et riigid paiknevad kõrvuti, on Gruusia eestlaste hulgas populaarsem sihtkoht kui Armeenia – viimase nelja aastaga on Gruusiasse reisijate arv kahekordistunud, samas kui huvi Armeenia vastu on hakanud kasvama alles viimasel ajal.”

Vasakult: „Minu Gruusia“ autor Dagmar Raudam, Gruusias elanud ja Armeenias reisinud Eliise Tiidussalu ning „Minu Armeenia“ autor Brigitta Davidjants. Foto: Kert Ülenõmm.

Järelvaatamiseks: Armeenia ja Gruusia reisihommik

Eesti suurima reisibüroo Estraveli, Rahva Raamatu ja Petrone Prindi korraldatud reisihommikute sari toimub kord kuus Viru Keskuse IV korrusel Rahva Raamatus. Reisihommikutel tutvustavad tuntud reisisellid uusi põnevaid sihtkohti ja reisitrende ning räägivad oma kogemusel tuginedes Eesti inimeste hulgas populaarsetest sihtkohtadest. Järgmine reisihommik toimub sügisel.

Reisihommikutel osalemine on tasuta ning vestlust on võimalik jälgida ka otseülekandena Estraveli või Rahva Raamatu Facebooki lehel.

Kommentaarid: