Muinasjutupulma mängijad Carol ja Andres: pruudipärja mängust sai tõelisus

23.09.2010
Helena Parmask

Andres tegi mulle abieluettepaneku 13. augustil 2010 minu sugulase pulmas, peale seda kui meile mängiti maha pruudipärg.

See oli planeeritud ja koos pruutpaariga juba varem ette kavatsetud. Andresel oli ette valmistatud ka pisike kõne, aga peale selle kuulsa küsimuse ei tulnud tal tol hetkel midagi muud suust. Nagu pildilt näha, siis minule oli see täielik üllatus ja pisarad muudkui jooksid õnnest.  Minagi olin nii sõnatu, lõpuks sain „jah” ikkagi õnneks öeldud.

Muuseas, ka selle pulma pulmaisa jaoks oli see esmane kord, kus pruudipärja mahamängimisele järgnes kohe ettekavatsetud ettepanek!

Oleme koos olnud kuus ja pool aastat ning meil on kaks tütart. Olime just omakeskis rääkinud pulmadest algava aasta alguses. Ja mis võikski olla parim pakkumine kui Seišellid. Romantilisemat pulma oleks raske soovida!”

Estravel paneb iga päev blogisse välja mõned toredad näited meile saadetud kirjade seast, et ka teised saaksid kaasa elada romantilistele juhtumistele ja suurele armastusele. Paaride tutvustamine Estraveli blogis ei ole kuidagi seotud osaliste valikutega mängu finaali.

Kommentaarid: