Muinasjutupulma mängijad Diana ja Karlis: miks ma kirjutan esseed pealkirjaga „Miks me soovime abielluda Seišellidel”

23.09.2010
Helena Parmask

“Kohtusin Dianaga eelmise aasta kevadel. Jagasime lauda ühiste tuttavatega ühes Tartu kohvikus.

Õhtu veeres, räägiti asjadest, mis keelel ja meelel. Vestluse käigus avastasin temas elavaloomulise ja huvitava tüdruku. Hiljem ütles see tüdruk, et tema nägi silmi, mis talle vastu vaidlesid. Vahetasime numbreid.

Kohtusime mõned päevad hiljem. Käisime väljas, uurisime teineteist ja kõike muud, mis uus võõras.

Neid väljaskäimisi aina tuli ja tuli ning seda enam tundsime vajadust koos olla. Tekkis kiindumus, tekkis armastus. Armastus on tore ja võib oma puhtuses inimesed kummaliselt käituma panna. Ühel hommikul voodis vedeledes googeldasime fraasi „kus saab kohe abielluda”. Lapsik, kuid armsalt siiras, kas pole?

Enne Dianaga kohtumist oli mu maailmapilt kujunenud suhteliselt jäigaks. Arvasin, et otsused, mis olin langetanud ja see, kelleks tänu neile saanud, on lõplikud. Kulgesin ilma sihi ja eesmärgita. Tema aga andis mulle tõuke midagi muuta ja nii asusin jätkama pooleli jäänud õpinguid.

Ka tema õpib. Me õpime koos. Mina julgustasin teda tegelema muusikaga ja nüüd ta teebki seda. Oleme ka siin leidnud teineteises huvitava partneri. Õhtud improviseerides, otsides helidest uusi tundemaastikke on ühed meie erilistest hetkedest.

Me elame koos, armastame ja toetame teineteist ja see pühendumus otsib me silmis sõnulseletamatut kokkulepet.

Täna näitas ta mulle seda veebilehte. Tegin talle ettepaneku ja nüüd kirjutan esseed pealkirjaga: „Miks me soovime abielluda Seišellidel”. Miks siis? Sest me tahame, et see hetk oleks eriline, väljaspool tavaaega ja ruumi. Sündmus, mis krooniks vääriliselt meie vahelist sidet ja pühendumust.

Seda enam, et kumbki meist pole varem kellegagi abiellunud ja tõenäoliselt jääb see esimeseks ja viimaseks korraks me elus.”

Estravel paneb iga päev blogisse välja mõned toredad näited meile saadetud kirjade seast, et ka teised saaksid kaasa elada romantilistele juhtumistele ja suurele armastusele. Paaride tutvustamine Estraveli blogis ei ole kuidagi seotud osaliste valikutega mängu finaali.

Kommentaarid: