Estravel jätkab laienemist ja avab esmaspäeval kohvrite ja muude reisikaupade poe Tallinna südames Suur-Karja tänaval

22.11.2019

Eesti suurim ja vanim reisibüroo avab 25. novembril uue kontseptsiooniga kaupluse Tallinna vanalinnas. Tegemist on juba aasta edukalt töötanud veebipoe reisikaubad.ee laienemisega füüsiliste kaupluste maailma. 2018. aastal avatud e-pood reisikaubad.ee, mis kuulub Estravelile, on varustatud Eesti E-kaubanduse Liidu väljastatud usaldusmärgisega “Turvaline ostukoht”.

Uues kaupluses on pearõhk kvaliteetsetel kohvritel, kuna neid küsitakse ka veebipoes kõige rohkem. Lisaks ammutuntud brändidele nagu Samsonite, on esindatud ka kaks uut ja huvitavat kaubamärki – Echolac ja Conwood – mida toob eksklusiivselt maale Estravel ise. Samuti leiab kauplusest hea valiku tänavu maailmas laineid lööva XD Designi vargakindlaid seljakotte ja kõike muud reisiks vajalikku, sh kaelapadjad, kohvrikatted, reisiraamatud jpm.

Reisikaupade poe ja Estraveli e-kaubanduse juht Matthias Kreisman rääkis, et kaupluse avamise idee tekkis tänu klientidelt tulnud ettepanekutele: “Niipea, kui olime reisikaubad.ee kaupluse avanud, hakati meilt küsima, kus on võimalik meie tooteid füüsiliselt vaadata-katsuda, ja alles siis ära osta. Algul lahendasime olukorra nii, et lisasime teatud valiku kohvreid meie Tallina reisibüroode müügisaalidesse, kus need kohe lennult ära osteti. Iga päev pidi kohvreid juurde tooma. Järgmise sammuna saigi loodud eraldi füüsiline kauplus,” selgitas Kreisman.
“Kuna reisikaupade kauplus asub vahetult Estraveli suurima ehk vanalinna teenindusbüroo kõrval, siis on tegu Eestis ainulaadse lahendusega. Lisaks reisipiletitele saab samast kohast ka kõik muu reisiks vajaliku, kusjuures maksevahendina saab kasutada ka Estraveli lojaalsusprogrammi boonuspunkte,” lisas Kreisman.

Estraveli juhatuse liige Aivo Takis märkis, et reisikaupade poe avamine on tähenduslik samm Estraveli arengus: “Kliendikeskse ettevõttena tahame ja peame oma kodumaisele kliendile pakkuma kõike seda, mida iganes ta meilt osta soovib. Kui selleks on kvaliteetne ja soodne kohver, siis me toome talle selle kohale. Kui homme soovitakse midagi muud, siis teeme ka seda.”

Avamisnädalal on uues kaupluses kõik kohvrid soodushinnaga ehk –30% ning kõikide ostjate vahel loositakse kolmele kliendile osturaha tagasi.

VAATA GALERIID kaupluse avamisest!

Estravel AS on Baltimaade suurim ja vanim lennuagentuur, hotelliagentuur ja reisibüroo, millel on tütarfirmad kuues riigis: Eestis, Lätis, Leedus, Soomes, Austraalias ja USAs. Ettevõte põhineb sajaprotsendiliselt Eesti kapitalil ning kõige rohkem töötajaid on tal Eestis (150 inimest ehk 64% kogu personalist).

Lisainfo:
Airi Ilisson
Estraveli turundusdirektor
Tel: +372 626 6371
Mobiil: +372 5030 329
Email: airi@estravel.ee