Estravelist sai Soome suurima reisikorraldaja Aurinkomatkat Oy ametlik ainuesindaja Eestis

12.12.2019

Aurinkomatkat Oy on Soome suurim ja vanim reisikorraldaja, mis asutati juba aastal 1963. Firma viib ligi veerand miljonit puhkajat aastas enam kui sajasse erinevasse sihtkohta. Aurinkomatkat kuulub sajaprotsendiliselt Soome rahvuslikule lennufirmale Finnair Oyj.

Vastavalt detsembris jõustunud koostöölepingule saab edaspidi Estravelist osta kõiki Aurinkomatkade Helsingist algavaid puhkusepakette. Kõik pakettreisid toimuvad Finnairi lennukitega ning sihtkohtades abistavad kliente professionaalsed reisiesindajad. Aurinkomatkade klientidele, kes laeva ja taksoga Helsingi lennujaama minna ei soovi, pakub Estravel juurde tavahinnast soodsama hinnaga liitumislendu Helsingisse Tallinnast või Tartust.

Estraveli juhatuse liige Anne Samlik sõnas, et Estraveli koostöö reisikorraldajaga Aurinkomatkat tähendab Eesti reisijale oluliselt suurenenud puhkusereiside valikut: “Talveperioodil on eestlaste ühe meelissihtkoha Kanaari saarte reisipakette nii Tenerifele, Lanzarotele, Fuerteventurale kui Gran Canariale, kusjuures nädalase pakettreisi hind algab 330 eurost. Lisaks suur valik erinevaid Tai kuurorte – Hua Hin, Khao Lak, Koh Lanta, Rayong. Kaugematest sihtkohtadest tooks välja ka Kuuba, Vietnami ja Dominikaani Vabariigi. Alternatiivina Egiptusele on valikus ka Iisrael.

Suveperioodil on valikus Hispaania sihtkohad nagu näiteks Mallorca ja Costa Daurada, Itaalias nii Garda järve äärne piirkond kui ka Rimini rannik. Pakettreiside hulgast leiab ka rohkelt Kreeka sihtkohti, mida Eesti reisikorraldajad ei paku – näiteks Santorini, Lefkas, Thassos, Zakynthos ning “Mamma Mia!” filmist tuntud Skiathos ja Skopelos. Aktiivse ja sportliku puhkaja lemmik võiks olla Austria, kus on lugematult palju matkaradu ning suveperioodiks kerkivad mäenõlvadele erinevad atraktsioonid lastele.

Huvitava nüansina pakub Aurinkomatkat Türgi reise aastaringselt. Kui suvekuudel võib Türgi temperatuur ulatuda 35–40 kraadini, siis talvel on soojakraade 15–20 ringis, mis on hea alternatiiv neile, kes otsivad mahedamat kliimat lühikese lennusõidu kauguselt. Tegelik sihtkohtade valik on veelgi laiem.“

“Meil on väga hea meel, et saame koostöös Estraveliga pakkuda Eesti reisijatele meeldejäävaid puhkusereise. Aurinkomatkat pakub laia valikut pakettreise igale maitsele. Olgu sinu unistuseks reis sõprade või oma perega, soovid aktiivselt aega veeta või lõõgastuda valgel rannaliival – meil on sulle täiuslik puhkusereis olemas,” sõnas Aurinkomatkat Oy tegevjuht Timo Kousa.

Estraveli lojaalsusprogrammide Kuldkaart ja Platinum Club liikmetele on Aurinkomatkade reisid kuni järgmise aasta kevadeni vormistamistasuta.

Vaata reisipakkumisi SIIT.

Estravel AS on Baltimaade suurim ja vanim lennuagentuur, hotelliagentuur ja reisibüroo, millel on tütarfirmad kuues riigis: Eestis, Lätis, Leedus, Soomes, Austraalias ja USAs. Ettevõte põhineb sajaprotsendiliselt Eesti kapitalil ning kõige rohkem töötajaid on Eestis (150 inimest ehk 64% kogu personalist).

Lisainfo:
Airi Ilisson
Estraveli turundusdirektor
Tel: +372 626 6371
Mobiil: +372 5030 329
Email: airi@estravel.ee