Finnair Plus punktide kogumine on veelgi lihtsam

16.09.2016
Estravel

Selleks, et lennureis Finnairiga oleks võimalikult mugav ja praktiline, soovitame liituda Finnair Plus boonusprogrammiga. Nii saad koguda punkte preemiate tellimiseks ning kõrgemale tasemele liikumiseks, mis omakorda tähendab lisamugavusi Sinu lennureisidel.

Finnair Plusi kasutamisel on mitmeid eeliseid – jõudes Silver tasemele, saad reisile kaasa võtta ühe kuni 23 kg lisakoti, läbida kiiremini lennule registreerimise ja turvakontrolli ning külastada punktide või raha eest Finnair ootesaali. Gold tasemel saad Finnair ootesaali või Premium ootesaali külastada koos kaaslasega tasuta, reisiklassi kõrgemaks muuta ning võtta reisile lisatasuta kaasa näiteks golfi- või suusavarustuse. Platinum tasemel lisandub tasuta ajaleht ja jook turistiklassis lennates, uue lennuki A350 XWB pardal tasuta wifi kasutamine jm. Alates sellest suvest saavad Platinum taseme kliendid kinkiga Gold-taseme liikmelisust ka kaaslastele!

Finnair püsikliendi programm on olnud kasutusel juba üle 20 aasta, kuid täieneb pidevalt. Tänu programmi värskeimatele uuendustele saab lihtsamini kõrgemale tasemele liikuda ning Finnairi lendude pealt hõlpsamini punkte teenida ja neid kasutada. Näiteks Finnair Plus Silver tasemele liikumiseks piisab nüüd vaid 30 000 tasemepunktist või 20 lennust (varasemalt 40 000 või 24 lendu). Samuti on langenud preemialendude tellimiseks ning kauglendudel tavaklassist äriklassi liikumiseks vajalikud punktisummad.

Uued kvalifitseerumise piirväärtused
Finnair Plus Silver
– 30 000 tasemepunkti või 20 kvalifitseeruvat lendu
Finnair Plus Gold – 80 000 tasemepunkti või 46 kvalifitseeruvat lendu
Finnair Plus Platinum – 150 000 tasemepunkti või 76 kvalifitseeruvat lendu

Finnair Plus püsikliendi programmiga saab liituda siin

Alates sügisest teeb Finnair koostööd Nordea Pangaga, mis muudab punktide kogumise veelgi kiiremaks. Varasemalt vaid Soomes kasutusel olnud Finnair Plus maksekaardiga saab teenida igalt ostult preemiapunkte – iga Finnair Plus maksekaardiga kulutatud 1 € eest koguneb 1 Finnair Plus preemiapunkt. Nordea uue maksekaardi kohta leiab lisainfot siit.

Kommentaarid: