Muudatused Finnairi lennugraafikus

23.04.2018
estravel

Alates aprilli lõpust toimuvad Tartu ja Helsingi vahelised lennud uue graafiku alusel, et katta Tartu ning Lõuna-Eesti inimeste reisimisvajadusi.

AY1046 Tartust Helsingisse lendab kõikidel nädalapäevadel, v.a pühapäeval. Väljalend hommikul 5.35 saabumisega Helsingisse kl 6.20 lubab reisijatel mugavalt ümber istuda praktiliselt kõigile Finnairi hommikustele väljalendudele Helsingist, kindlustades mugavad ühendused nii Euroopa kui ka Skandinaavia lendudega ning Soome siselendudega.

Tagasilend Helsingi-Tartu AY1045 hakkab kuuluma päeva viimaste lendude hulka Helsingi lennujaamast. Või siis vastupidi, uue päeva esimeste hulka. Et anda võimalus maksimaalsele hulgale reisijatele jõuda ööseks tagasi Tartusse, väljub see lend Helsingist 00.05 ning maandub Tartus 00.55 (kõikidel nädalapäevadel, v.a pühapäeval).

Selleks, et jaotada koormust ühtlasemalt ning pakkuda reisijatele paremaid ühendusi Helsingi kaudu, on suvises sõiduplaanis kavas mõned muudatused. Käiku tulevad lisalennud.

Hommikusele 6.05 väljalennule Tallinnast lisandub nüüd ka lend kl 7.00, mis nii mõnegi reisija jaoks on mugavam – vähendab ooteaega Helsingis ja lubab varahommikul tund aega kauem magada. E, K ,R ja P lisandub üks keskpäevane lend, Tallinnast väljumisega kl 12.10. Sobib eriti hästi nendele, kes soovivad ümber istuda New Yorgi lennule, aga samas jalutada mugavalt ja ruttamata läbi lennujaama. Õhtul kl 18.20 on uus lend Tallinnast, lisades rohkem võimalusi ümberistumisteks õhtustele lendudele Helsingist.

Estravel on Finnairi suurim edasimüüja Baltimaades ja võrreldes muude ostukanalitega kehtib meilt ostes kaks püsivat lisasoodustust:

1) Esiteks on Estravelil tasuta 24/7 klienditeenindus, mis asub Tartus ja kus töötavad 20 professionaalset reisikonsultanti. Nemad aitavad sind ka siis, kui mujalt abi ei saa, või on see abi näiteks pika järjekorra taga transiitlennujaama teenindusletis.

2) Teiseks koguvad Estraveli kliendikaardi omanikud Estraveli boonuspunkte (lisaks tavalistele Finnair Plus punktidele), mida saad vahetada Finnair Plus punktideks kursiga 1:1. Ja seda mitte ainult Finnairi lendudel, vaid kõikide ostude eest – nii konsultandi kaudu kui ka onlines iseteenindusena.

Juunikuus on veel kolmaski ajutine soodustus – ainult Estravelist ostetud Finnairi piletite juurde saab Estravelist osta parema istekoha või Wi-Fi interneti 15% soodustusega.

Kommentaarid: