Muinajutupulma mängijad Kerli ja Urmas: lugu kohvitassidest ja õitsvast õunapuust

23.09.2010
Helena Parmask

“Teate, millest meie unistame?

Jah. Unistame puidust nikerdatud kahest aiatoolist, veidi päevinäinud kahest aiatoolist. Ja unistame kahest suurest kohvitassist, sellisest savist isetehtud kahest kohvitassist ja roosakalt õitsvast õunapuust. Ja sellest, et ühel päeval oleme meie seal unistuses see kulunud sussides vanapaar, kes uskusid, silmis õrn pilk, et armastus on võimalik.

Et me istume seal õitsva õunapuu all, vanadusest kortsus käed üksteist hoidmas, ja oleme sõnuseletamatult rahulolevad. Sest me elame armastuses ja armastusega ja usume iga uue päeva kordumatusesse. Ja usume nendesse elu ilusatesse hetkedesse, mil sõnu ei ole vaja, sest üksteisele silmavaatamine ütleb kõik. Ja hoolime üksteisest ja kuulame teineteist.

Jah. Meil on meie armastus. Ja me hoiame seda. Loodetavasti saame oma peatselt kaheaastaseks saavale pojale, suurte siniste silmadega pojale, öelda, et elu on nii ilus. Ja et emme ja issi muinasjutt muutus tõelisuseks, muutus reaalseks seal kaugel paradiisisaarel Seiśellidel, sest me unistasime ja uskusime paradiisi.

Õnneks on olemas armastus!”

Estravel paneb iga päev blogisse välja mõned toredad näited meile saadetud kirjade seast, et ka teised saaksid kaasa elada romantilistele juhtumistele ja suurele armastusele. Paaride tutvustamine Estraveli blogis ei ole kuidagi seotud osaliste valikutega mängu finaali.

Kommentaarid:

  1. ex-Hilton

    Urmas oli ammu ammu kolleeg! Edu teile, vaga ilus lugu!

  2. Kaja

    Väga ilus,siiras ja armas.

  3. Liina

    see vist ongi Ideaalne armastus..