Kristina reisimuljed: Türki Coral Traveliga

06.07.2021
Estravel

Vaid mõni nädal tagasi ka Eestisse jõudnud reisikorraldaja Coral Travel kutsus esimesele õppereisile Türki, kus osales ka Estraveli reisikonsultant Kristina Aasanurm. Siin on põgus ülevaade tema esimestest muljetest.

Kristina: “Turkish Airlines lend Antalyasse väljus juba varahommikul, kohal olime kl 9 hommikul ja terve pikk päev oli ees 😊. Lennufirma poolt ootasid istmel kõrvaklapid, et ekraanilt sobiv film või sari meelelahutuseks valida. Lennul pakuti sooja hommikusööki, milleks oli sel korral omlett, lisaks karatusjook ja kohv või tee.

Türgis ootasid meid ees tõeliselt kõrged temperatuurid ja niiske õhk, kõrgeim, mida silmaga nägin oli 48 kraadi! Ja saime info, et läheb veelgi kuumemaks 🔥.

Transfeerid on mugavates uutes konditsioneeritud õhuga bussides, seega midagi kurta ei olnud. Kohapeal on olemas reisisaatjad, kelle prioriteediks on eestikeelsete ekskursioonide toimumine soovijatele. Lisaks esindajatele kohapeal saab ka hädaabinumbri, kuhu helistada muredega, mis võivad kohapeal tekkida.

 

Hotellide valikus on Coral Travelil enda hotelle, mida näiteks Novatoursil ega Tez Touril pakkuda ei ole – ehk oma nn “Coral Club”, kus on Otium hotellid, Seven Seas ja Xanadu, kus me ka paar ööd olime ja meeldis väga! Toidud, mida pakuti, olid suurepärased, ilusad vaated territooriumile, laugelt süvenevad basseinid, mereäär, veepark ja amfiteater õhtuste etendustega. Lisaks ööbisime ka kahes Seven Seas hotellis ja neid kiidan samuti.

 

Küll aga tasub praegu reisile minnes arvestada, et hotellid on olnud pikalt kinni ja turiste liigub vähe ehk pigem on melu vähem ning üldiselt rahulikum. Samuti ei pruugi kõik teenused kohapeal veel toimida ehk kui mingi teenus on olulise tähtsusega, siis tuleks see enne reisi üle küsida. Näiteks nägime, et mõnes kohas ei lubatud üldkasutatavates ruumides covidi tõttu konditsioneeri tööle panna, õhtuseid showsid on harvem, sisebasseini ei lubata, jõusaali peaks enne aja broneerima jms.

Viimasel päeval tõuseb lend õhku pisut enne südaööd, mis tähendab, et ka lennupäevadel saab olla pikad päevad veel kohapeal. Lennul pakuti sooja söögi valikut: kellele liha riisiga, kellele pasta. Valisin pasta ja oli maistev! Kuna lennud ühtivad ka magusa uneajaga, siis soovitan kaaluda äriklassi istekoha ostmist (hind võib olla üsna soodne, isegi vaid al 115 € edasi-tagasi”.


Kõiki reisipakette vaata: estravel.ee/reisipaketid
Juhul kui soovid Kristinaga otse suhelda ja täpsustada oma reisiplaane, siis võta temaga ühendust siin.

Riiki sisenemise ja seal viibimise tingimustega tutvu Reisi Targalt lehel.

 

Kommentaarid: