Muinasjutupulma mängijad Margit ja Jüri: kihlumine lõvipuuris

21.09.2010
Helena Parmask

“Jüri käis igal esmaspäeval sõpradega bridži mängimas ja meie ühine tuttav otsustas just seal meid omavahel tuttavaks teha. Tema kavalast plaanist ei teadnud mina midagi ning ega ma pööranud Jürile ka suurt tähelepanu, kuna ta tundus minust vägagi erinev olevat ja ka pisut vanem.

Kuid Jüri oli järjekindel. Meie järgnevad nädalad möödusid koos lõunatades ja mõnusalt lobisedes. Iga korraga märkasime, kui palju meil on sarnaseid omadusi ja mõlemad tundsime, kuidas sipelgad kõhus aina ringi jooksid, kui koos olime.

Öeldakse, et kõige paremini õpid inimest tundma reisil ja nii Jüri tegigi, ta pani oma tulevase naise proovile. Veetsime kuu aega koos reisides ning saime aru, et meil on kõik olemas, et hoida seda sidet, mis meie vahele tekkinud oli ning teadsime, et tahame üksteist hoida ning armastada. Reisilt naastes tabas meid rabav uudis, ootasin meie esimest beebit ja meie õnn kasvas veelgi.

Jüri peas mõlkusid mõtted kihlumisest, kuid ta ei rääkinud mulle oma plaanist. Meie järgmine reis oli Mauritiuse saarele, kus külastasime loomaparki. Ja just seal otsustaski Jüri mulle sõrmuse anda. Seisime lõvipuuris, paitasime lõvisid ja siis Jüri ulatas mulle ootamatult sõrmuse teatega, et ta soovib mind endale naiseks. Olin jalust rabatud ning märgade silmadega vastasin kõlava ja selge häälega – JAA.

Jüri käis ka ühes telesaates, kus ta andis kogu Eesti rahvale teada, et ta plaanib võtta naist, kuid pisut teisti, kui seda tehakse tavaliselt. Seepärast leidsimegi, et Teie pakkumine erilisteks pulmadeks on justkui meile mõeldud, sest terve meie kooselu on tuginenud reisidele – üksteise tundma õppimine, lapsed, kihlumine ning nüüd võiks siia lisanduda ka abiellumine.

Abielu ongi üks kaunis ja pikk reis, mida tahaks läbi teha vaid ühe ja kõige kallima inimesega.”

Estravel paneb iga päev blogisse välja mõned toredad näited meile saadetud kirjade seast, et ka teised saaksid kaasa elada romantilistele juhtumistele ja suurele armastusele. Paaride tutvustamine Estraveli blogis ei ole kuidagi seotud osaliste valikutega mängu finaali.

Kommentaarid:

  1. Estravel

    Tere, Tuuli! Nii tore kuulda, et meie lugudel on lausa fänn tekkinud. :) Paneme mõned uute paaride tutvustused üles esimesel võimalusel tänase või homse päeva jooksul!

  2. Tuuli

    Kas rohkem ei uuendatagi jutte siia blogisse? Mul õik juba läbi loetud:D