Muinasjutupulma mängijad Maria ja Tiit: kas meremehe unistus saab teoks?

23.09.2010
Helena Parmask

“Elas kord üks noormees, kelle suurim kirg oli seiklus- ja reisijuttude neelamine. Pole ime, et elukutse valikul viis tee ta meremehe ametit õppima.

Ühel kaunil ja soojal suvel leidis ta end 17-aastase merekooli kadetina praktikal suurel kaubalaeval, kündmas mässavate merede vahuseid laineid. Töö oli huvitav, meeskond oli sõbralik ning välissadamaid külastati päris palju. Samas ei olnud harvad ka hetked, kui võimust võttis koduigatsus ja ründas kultusfilmi laulusõnadestki tuttav suur hall.

Kuidas on see kõik seotud abiellumisega Seišellidel?

Kui noor meremehehakatis tööpäevade lõppedes oma kajutisse astus, säras talle seinalt vastu kiiskav päiksekiir, mis toitis ta meeli ja fantaasiaid mitmed kuud. See oli kalender! Ja mitte mingi tavaline üllitis, vaid fotodel ilutsesid rohkem ja vähem tõmmud kaunitarid maaliliste, hingematvalt kaunite vaadete taustal. Kas tõesti leidub maa peal selline muinasjutuline paradiis? Uudishimu ei andnud rahu ja kalendri viimaselt leheküljelt, kõrvuti fotograafide ja modellide nimedega, leidis ta otsitu. Fotosessioonid olid läbi viidud India ookeanis, mitte kaugel Aafrikast ja Madagaskarist, Seišellide saarestikul.

Noormees ahmis silmadega muinasjutulisi ülesvõtteid ning lasi fantaasiatel lennata: tema ja kalendritüdrukutest mitte vähem särasilmne neiu koos lumivalgetel liivadel jalutamas, ühest imeilusast kohast teise sõitmas ning kohalikku kultuuri ja maitsvaid hõrgutisi nautimas…

Möödus palju päevi ja palju aastaid, kuid lõpuks saabus see päev, mis andis kinnitust, et kuskilgi on igaühe jaoks meist olemas see õige!

Esimesest kohtumisest on möödunud üle aasta ning suhe muutub arenedes järjest küpsemaks ja meelierutavamaks nagu väärikas punavein. Naudime täiega igat koosoldud hetke, väärtustades teineteist just sellistena nagu me oleme. Võtame osa nii paljudest põnevatest üritustest, kui vähegi võimalik, fänname reisimist ja mootorrattal kodumaiste kaunite paikade avastamist. Teineteise lähedus täidab meid positiivse energia ja joovastava rahuloluga ning teineteisele suunatud silmad sosistavad tänulikult: aitäh, et olemas oled!

Kas raudlaeval mehestunud noormehe unistus on määratud täituma? Kas teda ja tema kallimat ootavad ees eksootilised pulmad ja magusad mesinädalad paradiisisaartel? Kas imesid juhtub?
Neile küsimustele annab vastuse juba lähiaeg… ”

Estravel paneb iga päev blogisse välja mõned toredad näited meile saadetud kirjade seast, et ka teised saaksid kaasa elada romantilistele juhtumistele ja suurele armastusele. Paaride tutvustamine Estraveli blogis ei ole kuidagi seotud osaliste valikutega mängu finaali.

Kommentaarid: