Nordica alustab kevadest lende Žulianõsse ja Kopenhaagenisse

15.12.2017
Estravel

Alates 26. aprillist hakkab kodumaine lennufirma Nordica lendama Kiievi kesklinna lähedal asuvasse Žulianõ lennujaama.

Nordica hinnangul on reisijate maht Ukraina ja Euroopa Liidu liikmesriikide vahel suurenemas tänu sel suvel kehtima hakanud viisavabadusele ning Ukraina majanduse arengule. Žulianõ lennuväli asub Kiievi südalinnast u 12 kilomeetri kaugusel, mis teeb sellest mugava sihtkoha aega väärtustavale ärireisijale.

Nordica äriarendusjuht Sven Kukemelk märkis, et Žulianõ on väga hea täiendus Kiievi teisele, Borõspili lennuväljale, kuhu nende firma juba lendab. „Meie eesmärk on suurendada oma klientide valikuvabadust ning arendada transiitliiklust läbi Tallinna, et veelgi tugevdada oma liine Skandinaavia, Kesk-Euroopa ja Venemaa suunal. Kiiev loob selleks täna head eeldused,“ lisas Kukemelk.

Kiievi–Tallinna lennud toimuvad kolm korda nädalas: esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti väljub lend kell 6.05 Kiievist Tallinna ning teisipäeviti, neljapäeviti ja pühapäeviti kell 22.40 Tallinnast Kiievisse.

27. aprillil avab Nordica uue lennuliini Kopenhaagenisse, kuhu hakatakse lendama kuni 11 korda nädalas.

Taani pealinnas asub Skandinaavia suurim lennujaam, mida läbib tänavu hinnanguliselt 30 miljonit reisijat. Ajalooliselt on eestlaste jaoks tegemist väga populaarse ja olulise sõlmjaamaga meie regioonis, mis pakub kiireid ühendusi ligi 160 sihtkohta üle maailma.

Kopenhaageni sõlmjaam pakub Eesti inimestele mugavaid ja kiireid ühendusi laia maailma. Alates kevadest on võimalik lennata sealt kaudu ja väga väikese ajakuluga Londonisse, Birminghami, Manchesteri, Dublinisse, New Yorki, Bostonisse, Chicagosse, Pekingisse, Singapuri, Hongkongi, Tokyosse jne.

Nordica hommikused lennud väljuvad Tallinnast tööpäeviti kell 7.00 ja õhtused lennud teisipäevast reedeni kell 18.30. Pühapäeva õhtul väljub lennuk Kopenhaagenisse kell 17.30. Tagasi Tallinna lennatakse esmaspäevast reedeni, väljumistega kell 08.10 ja teisipäevast reedeni kell 19.40. Pühapäevane tagasilend väljub kell 18.40.

Nordica Tallinna–Kopenhaagen liini avamine elavdab ka transiitliiklust läbi Tallinna lennujaama. Taani pealinnast on võimalik alates kevadest lennata Nordicaga läbi Eesti Kiievisse, Vilniusesse ja Peterburi. Samuti avardab uue liini avamine ukrainlaste võimalusi reisida läbi Tallinna Skandinaaviasse.

Kommentaarid: