Online aruandlussüsteem ExtraNet – hea abiline ettevõtte reisitellijale ja raamatupidajale

16.04.2024
Estravel

ExtraNet on äriklientide jaoks loodud tööriist, mis annab hea ülevaate kõikidest Estraveli kaudu ostetud reiside kuludest ja arvetest ning loob võimaluse vastavalt vajadusele detailset statistikat välja võtta nii ettevõtte juhil, vastutaval reisitellijal kui ka raamatupidajal.

Turvaline ExtraNeti süsteem võimaldab reaalajas vaadata ning alla laadida järgnevat statistikat:

  • Arvetega seotud raportid
    Mugav tööriist, mille abil on erinevate parameetrite alusel võimalik otsida, vaadata ning alla laadida ettevõttega seotud reisitellimuste arveid.
  • Teenuste raport
    Annab võimaluse genereerida ja alla laadida ülevaate erinevate reisiteenuste lõikes, mida klient on valitud perioodil tellinud.
  • Reisijate raport
    Aitab mugavalt arveid, teenuseid välja võtta ja alla laadida reisija nime alusel.
  • Reiside ülevaate raport
    Annab põhjaliku ülevaate toimunud ja toimuvatest reisidest, mida on võimalik otsida mitmete erinevate parameetrite alusel. Samuti on sealt võimalik alla laadida reisiga seoses väljastatud reisidokumendid nagu näiteks lennupiletid, majutuse- ja autorendi voucherid jm reisidokumendid.

Kõik Extranetis kättesaadavad andmed ja arved põhinevad Estraveli müügisüsteemi sisestatud andmetel.

Kui olete Estraveli lepinguline äriklient ja soovite ligipääsu Extranetile, et oma ettevõtte reisikuludest ülevaadet saada, siis võtke ühendust kliendisuhete osakonnaga ariklientuur@estravel.ee.

 

Kommentaarid: