Parimad sihtkohad golfireisiks

05.03.2019
Triin Jaanimets, Estraveli vanemreisikonsultant

Golf ja reisimine tekitavad sõltuvust. Eesti rohelise muru hooaeg on piiratud, aga puhkusereisiga ühendades on võimalik golfi mängimas käia aasta ringi. Estraveli vanemreisikonsultant ja kirglik golfiharrastaja Triin Jaanimets annab soovitusi, kuhu kogenud golfimängijad reisivad ikka ja jälle uuesti, et nautida privaatset puhkust ja tegeleda oma lemmikalaga.

Estraveli vanemreisikonsultant ja kirglik golfiharrastaja Triin Jaanimets. Foto: Kädi Pupart.

Aasia golfipealinn Tai

Golfisõbrad kutsuvad Taid Aasia golfipealinnaks, sest igal aastal reisib sinna golfi mängima ligi 400 000 inimest üle kogu maailma. Seda eelkõige Tai eksootilise looduse tõttu, mille avastamiseks pakuvad oskuslikult kujundatud golfirajad unikaalseid võimalusi. Umbes 200 km kaugusel Bangkokist asub Hua Hin – golfikuningriik, mille väljakuid peetakse maailma parimaiks. Tai eeliseks on ka ideaalne kliima – mängida saab aasta läbi. Parim aeg Tai külastamiseks on novembrist veebruarini.

Maailma parim golfisihtkoht Portugal

World Golf Awards valis Portugali neli aastat järjest maailma parimaks golfisihtkohaks. Sealt leiab laia valiku erinevaid väljakuid, mille omadused sobivad erineva taseme ja eelarvega golfisõpradele. Parim aeg Portugali külastamiseks on maist oktoobrini.

Seikluslik golf ja safari Lõuna-Aafrika Vabariigis

Lõuna-Aafrika Vabariigi eripäraks on eriline loodus – sealsetes rahvusparkides viibid nagu loodusfilmis ja pole ebatavaline, et keset golfimängu uitavad üle rohelise väljaku metsikud loomad.
Parim aeg LAV-i külastamiseks on novembrist märtsini. Estravel soovitab golfisõpradele põneva programmiga individuaalset ringreisi, mille jooksul jõuab lisaks golfi mängimisele avastada Kaplinna, teha väljasõidu Robbeni saarele, nautida kuulsa Garden Route’i teekonda ning hea õnne korral näha safaril ära ka suur viisik ehk lõvi, leopard, elevant, pühvel ja ninasarvik.

Golfipuhkus Türgi hinnatuimas kuurordis Belekis

Belek on Türgi lõunaranniku prestiižseim kuurort, kuhu on koondunud sealse ranniku luksuslikumad ja moodsamad hotellid ning riigi parimad golfiväljakud. Beleki väljakutel on võõrustatud mitmeid rahvusvahelisi turniire ning neid tunnustavad paljud profimängijad. Sealne standard-miinimumhändikäp on meestel 28 ja naistel 36, kuid mõnedel väljakutel saavad mängida igasuguse tasemega mängijad.
Parim aeg golfiks on sügisel ja kevadel – hea võimalus hooaja pikendamiseks. Mõnusat golfimängu võimaldab Beleki kliima aga aasta ringi (talvehooajal 8–18 kraadi).

Suurepärase kliima, põnevad vaatamisväärsused ja kvaliteetsed golfiväljakud leiab ka paljudest teistest sihtkohtadest, näiteks Dominikaani Vabariigist, Vietnamist või Mauritiuselt.

Vaata golfipakkumisi siit või võta ühendust Triin Jaanimetsa ja meie teiste vanemreisikonsultantidega, kes panevad kokku personaalse golfireisiprogrammi just sulle huvipakkuvasse sihtkohta:
tel 6 266 226 või e-posti teel platinum@estravel.ee.

Estravel on aastast 2018 rahvusvahelise golfiturismi organisatsiooni IAGTO liige ning teeb koostööd usaldusväärsete golfipartneritega üle kogu maailma.

Artikli originaalversioon ilmus Niitvälja Golfi ajakirjas 2018. aasta lõpus.

Kommentaarid: