Tai lõpetas viimasedki reisipiirangud

28.09.2022
Estravel

Alates 1. oktoobrist 2022 ei pea Taisse reisides enam esitama tõendit vaktsineerimise kohta ega negatiivset testitulemust COVID-19 suhtes.

Tai reisipiirangud leevenevad, kuna Tai Kuningriik liigitab COVID-19 ohtlikust nakkushaigusest ümber jälgimise all olevaks nakkushaiguseks. Riigis kehtiv eriolukord loetakse seega 30. septembriga lõppenuks ning 1. oktoobrist taastub tavapärane reisimine.

Tai võimud on juba pikema aja jooksul järk-järgult oma piirid avanud rahvusvahelisele turismile, alustades 2021. aasta juulist Phuket Sandbox skeemi ja teiste turismi taastumist soosivate programmidega.

Alates 1. juulist 2022 algas riigi täieliku taasavamise etapp, millega kaotati Thailand Passi registreerimisnõue ning välisriikide kodanikelt nõuti vaid vaktsineerimistunnistust või 72 h vana negatiivset (antigeeni) testitulemust. Neid nõudeid alates 1. oktoobrist 2022 enam ei ole.

Maskide kandmine rahvarohketes kohtades on endiselt soovitatav ja kindlasti paljud kohalikud seda ka teevad, kuid see pole enam kohustuslik.

Allikas: tatnews.org

Vaata Tai reiside näidispakkumisi või otsi reis ise pakettreiside otsingust.

 

Kommentaarid: