HÄÄLETA! Vali oma lemmik Eesti suurimal reisivideote konkursil!

20.09.2019

Eesti suurim reisivideote konkurss on jõudnud hääletusvooruni – vaata ägedaid reisivideoid ja anna hääl oma lemmikule.

Eesti suurim reisivideote konkurss on jõudnud hääletusvooruni – vaata ägedaid reisivideoid ja anna hääl oma lemmikule.

Publiku lemmik saab auhinnaks GoPro Hero7 Black seikluskaamera, mille paneb välja Photopoint.
HÄÄLETA oma lemmiku poolt SIIN.

Ka konkursi žürii valib 15. oktoobriks välja kõige paeluvama ja professionaalsema reisivideo, mille looja saab auhinnaks palju aastaid Euroopa parimaks lennufirmaks tunnistatud Turkish Airlinesi kaks lennupiletit vabalt valitud sihtkohta üle kogu maailma. Lisaks on üllatusauhinnad rahva- ja žüriihääletusel 2. ja 3. kohale jäänud videote loojatele.

Žüriisse kuuluvad Estraveli turundusdirektor Airi Ilisson, Õhtulehe veebiturundusjuht Sten-Erik Unt, Photopointi turundusspetsialist Jürgen Veerme ning tuntud videomeister Tõnis Sildaru.

Võistlust kommenteerib Sten-Erik Unt Õhtulehest: “Eesti suurimale reisivideote konkursile laekus tänavu 69 videot ja tase on ilma igasuguse liialduseta ikka uskumatult kõrge. Kõigil reisi- ja videohuvilistel tasub neile kindlasti pilk peale visata, sest inspiratsiooni enda tulevase reisi planeerimiseks peaks sealt igaüks ohtralt ammutama. Eriti tähelepanuväärne on aga see, et erinevalt varasemast on peaaegu pooled reisivideod tänavu naiste tehtud. See on igati rõõmustav tendents.”

Estraveli turundusdirektor Airi Ilisson sõnas, et on vaimustuses võistlusele saabunud reisivideote kõrgest tasemest. ”Võrreldes eelmise aastaga on näha, et videod on nii tehniliselt kui ka režii poolest veelgi rohkem läbi mõeldud – seda on väga huvitav vaadata, kus maailmanurkades eestlased ringi reisivad ja millised emotsioonid neid valdavad. Need reisivideod ongi nagu omamoodi reisipäevik, mis peegeldab reisija hingelaadi ja eelistusi. Laekunud videote põhjal on rohkem kui selge, et eestlane on üks tõeline maailmakodanik – ilmselgelt peab paika Hemingway väide eestlasest igas sadamas üle maailma.”

Ilisson tunnustas omalt poolt ka Õhtulehte, kes on teinud ära suure töö videoid üles pannes, videoautoritega suheldes ja kõikvõimalikke lisaandmeid täpsustades. “Tänavu on oluliseks tehniliseks täienduseks, et Õhtulehe veebis on video kirjelduse juures kohe suurelt ja selgelt nähtav ka riik, kus video on filmitud – tänu sellele võib iga vaataja mugavalt ja kiiresti pooleteise minuti kaupa tugitoolireisida just oma lemmikriikides,” märkis ta.

Nii publiku kui žürii lemmikud avalikustatakse Estraveli ja Õhtulehe Facebooki kanalites 15.10.2019.

Reisivideote konkursi korraldajateks on Eesti suurim reisibüroo Estravel ja Õhtuleht.
Konkursi lisainfo ja reeglitega saab tutvuda SIIN.

——————————————————————

NB!

Kuna hääletusvooru algus lükkus tehnilistel põhjustel edasi, siis pikendasime nende päevade võrra ka hääletusvooru kestust:

1.2. Konkurss kestab perioodil 12.08.–15.10.2019.

3.3 Rahvahääletusel osalevad videod avaldatakse 20.09.2019 keskkonnas konkurss.ohtuleht.ee. Kategooria „publiku lemmik“ võitjaks osutub video, mis kogub kuupäevaks 14.10.2019 kell 12.00 enim hääli. Võitja saab auhinnaks GoPro Hero7 seikluskaamera , mille paneb välja Photopoint.

3.4. Konkursi žürii valib kuupäevaks 15.10.2019 välja kõige paeluvama ja professionaalsema reisivideo, mille looja saab auhinnaks palju aastaid Euroopa parimaks lennufirmaks tunnistatud Turkish Airlinesi kaks lennupiletit (economy –klassis) vabalt valitud Turkish Airlinesi sihtkohta üle kogu maailma.

3.6. Nii publiku kui žürii lemmikud avalikustatakse Estraveli ja Õhtulehe Facebooki kanalites 15.10.2019.