TOP: Viimase hetke reiside populaarseimad hotellid

01.07.2022
Estravel

Kas teadsid, et Estraveli viimase hetke reiside lehelt leiad valiku sellistest pakettreiside pakkumistest, mille väljalend on lähitulevikus?

Ajal, mil reisimine on plahvatuslikult hoo sisse saanud ning reiside hinnad võrreldes eelmise aastaga tunduvalt tõusnud, otsitakse tihti viimase hetke reisivõimalusi, et leida soodsaid pakkumisi.

Kui soovid saada ideid, kuhu lähiajal reisile minna, siis tasuks heita pilk peale Estraveli viimase hetke reiside lehele, mida kasutavad aktiivselt paljud reisihuvilised üle Eesti.

Valikus on järgmise 4 – 50 päeva väljumised nii Tallinnast kui Helsingist. Võib tekkida loomulik küsimus: miks ei saa sellelt lehelt vaadata reise homsele või ülehomsele kuupäevale? Põhjus on väga lihtne: reisimine on taas ülimalt populaarne – hinnad ja saadavus on pidevas muutumises ning nn “viimase minuti reisid” on tihti tegelikult juba välja müüdud.

Kui aga soovid tõesti juba homme või ülehomme lennukisse astuda, siis suundu Estraveli pakettreiside otsingusse – see on äärmiselt täpne ja tark reisiotsing, kus näed kõikvõimalikke reisipakette hetkeseisuga – kogu info laaditakse Sulle otse reisikorraldajate süsteemidest. See teeb küll otsingu natuke aeglasemaks, kuid see-eest saad konkreetse ja palju laiema ülevaate kõikidest reisivõimalusest. Kindlasti tasub nii kiire reisisoovi puhul reisikonsultandile ka helistada Estraveli 24/7 tellimiskeskuse numbril 626 6266.

Millised on enim vaadatud hotellid Estraveli viimase hetke reiside lehel?

Üldjuhul saavad kõige rohkem tähelepanu soodsaima hinnaklassi hotellid, aga mitte ainult! Juunikuus vaadati viimase hetke pakkumisi kõige rohkem just nendesse hotellidesse:

Türgi

  1. Grand Atilla 4* – ranna lähedal, Alanya serval paiknev linnahotell, mis asub vaid 5 km kaugusel populaarsest Kleopatra rannast Alanyas (15 min bussisõitu).
  2. Pere 3* – linnahotell Alanya keskuses.
  3. Meryan 5* – piirkond: Okudzalar. Kõik hinnas puhkus selles hotellis algab hetkeseisuga 915 eurost.
  4. Holiday Park 5* – reisipakkumised sellesse hotelli algavad hetkeseisuga 895 eurost (kõik hinnas). Sobib perepuhkuseks.

Montenegro

  1. Ratko Apartemendid 3* – sobib puhkuseks Montenegros kui eelarve on väike, aga reisile minna tahaks. Võimalusel soovitame selles samas Becici piirkonnas valida näiteks Falkensteiner Hotel Montenegro 4* või Iberostar Bellevue 4*.
  2. Vila V Lux 4* – Petrovaci kuurordis asuv economy-klassi hotell. Pakettreisid sellesse hotelli algavad hetkel 675 eurost (7 ööd, hommikusöögiga) või 869 eurost (14 ööd, hommikusöögiga). Valida saab stuudio-majutuse ja apartemendi vahel (kuni 2+2 inimest).
  3. ACD Wellness & Spa 4* – samuti tagasihoidlikuma tasemega hotell, mis asub rannast ja kõigest muust eemal. Bassein asub katusel. Nädalane hommikusöögiga puhkus algab selles hotellis 700 euro ringis.
  4. Fagus by Aycon 4* – uus ja modernne hotell Budva kesklinnas. Toad on küll väikesed nagu paljudel linnahotellidel, aga igati kenad. Katusel on bassein ja ka saun, mis on klientidele tasuta. Nädalased hommikusöögiga puhkusepaketid sellesse hotelli algavad 885 eurost.

Bulgaaria

  1. Perla 3* – tagasihoidlikuks puhkuseks sobilik hotell Golden Sands kuurordis. Tegemist on ühe soodsaima valikuga, kui soovid Bulgaariasse puhkama minna. Hommikusöögiga puhkus edasi-tagasi lendudega Tallinnast on hetkel müügis 615 euro eest.
  2. Bonita 3* – samuti Golden Sands kuurordis asuv tagasihoidlikum hotell. Hinnataseme poolest on sarnane Perla 3* hotelliga.
  3. Luna 3* – hotell asub küll kuurordi keskusest veidi eemal, kuid see-eest merele lähedal. Sobib täiskasvanutele, kes soovivad keskmisest soodsamat puhkust Bulgaarias.
  4. Aquahouse Hotel & Spa – pakkumised sellesse hotelli alates 1209 eurost (ultra kõik hinnas).

Kreeka

  1. Afandou Blu 3* – Rhodose Afandou vaikses piirkonnas asuv hotell, mis sobib tagasihoidlikuks puhkuseks.
  2. Triantafillas Apartemendid – populaarne valik nende seas, kes soovivad Rhodosel puhata ja ise kohalikest toiduainetest süüa valmistada. Hinna ja kvaliteedi suhe on siin paigas. 7 ööd puhkust algab 649 eurost.
  3. Klio Apartemendid 4* – vastab pigem 3* tasemele ning sobib rahulikuks säästupuhkuseks Kreeta saarel.
  4. Alexander Beach Hotel & Village 5* – kõrgetasemeline hotell Stalida peatänaval ja paari km kaugusel suuremast Malia kuurordist. Hotelli ümber on palju poode, restorane ja ekskursioonide pakkujaid. Hotellist avanevad imelised vaated merele. Estravel soovitab! Nädalane hommikusöögiga puhkus selles hotellis on müügis alates 1109 eurost (septembris).
  5. Amada Colossos Resort 5* – suurepärane hotell perepuhkuseks. Hotellis on veeliumägedega veepark jm tegevust lastele, aga ka täiskasvanute tsoonid. Ilus, lai rand ning stiilsed, renoveeritud toad hotellis. Family Studio Seaview tuba on 35 m2 suur. Ultra kõik hinnas puhkus alates 1375 eurost.

Kust leida viimase hetke reiside pakkumisi?

Vaata soodsaid reisipakkumisi viimase hetke reiside lehel või soorita ise detailne otsing Estraveli pakettreiside otsingus.

Kommentaarid: